Odlikovani otimač: Policajac koji reketira građane i ranije bio poznat po brutalnosti! (FOTO)
Foto: Facebook / Todor Došen

tošo, džabe si došo!

Odlikovani otimač: Policajac koji reketira građane i ranije bio poznat po brutalnosti! (FOTO)

Policajac koji je zadužen da juri ubicu pevačice Jelene Marjanović čini se da se više divi kriminalu nego "ovoj strani zakona"
Objavljeno:
Todor Došen policajac
podneta krivična prijava, jer je jednom momku "oteo" novac i mobilni telefon. Beogradski duvači u panici: Evo na koji fazon prerušeni policajci danas hapse varioce po Dorćolu!
Došen je 2007. ležao u Padinjaku 6 meseci Karaburmi Da je na mardelju bio samo jedan dan duže, dobio bi otkaz debele veze kako bi ostao u službi.
inspektor Četvrtog odeljenja bio i te kako poznat i nepopularan strah nogi nisu imali hrabrosti da ga prijave za zloupotrebu službenog položaja.
Plava banda: Panduri popadali zbog uzimanja love napaćenom narodu! Toša pravdajući sve to "dobrom saradnjom s građanima" pretio svima hapšenjem
svog maloletnog sina smatrao da vrvi od dilera narkoticima?!
foto: Aleksandar Jovanović Cile
zataškana je u potpunosti
nije bilo nijedne jedine vesti ni u jednom srpskom mediju. Komunalne sisice! Kažnjavaju narod, a ne reaguju kad im se pred nosom nepropisno parkira ferari! (FOTO) (VIDEO) povereno da vodi istragu povodom ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović .
foto: Aleksandar Jovanović Cile
kultni grafit "TOŠO, DŽABE SI DOŠO!" ambiciju da rasvetljava, često i nepostojeće zločine. Nije ni prvi, a ni poslednji...

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.