Beogradski duvači u panici: Evo na koji fazon prerušeni policajci danas hapse varioce po Dorćolu!

Akcija u toku!

Beogradski duvači u panici: Evo na koji fazon prerušeni policajci danas hapse varioce po Dorćolu!

Ko voli travu - hvata se za glavu! Beogradska policija danas je sprovela anderkaver akciju hapšenja korisnika marihuane na Dorćolskom keju!
Objavljeno: 16:30h

Beogradski uživaoci marihuane digli su danas veliku paniku na socijalnim mrežama, pošto policajci prerušeni u alase cirkulišu Dorćolskim kejom u potrazi za duvačima! Kako bi bili što uverljiviji kao pecaroši, prerušeni policajci su, barem sudeći po komentarima Dorćolaca, poneli i pecaljke i mrežicu za ribe, koje koriste na veoma zanimljiv način. Srpski kriminalci neće u zatvor: Mnogi zatvorenici žele kućnu robiju! (FOTO) - Važno obaveštenje! Dunavskim kejom na Dorćolu pripadnici Rečne policije šetaju obučeni kao ribari, sa sve pecaljkama, i startuju naše drage varioce! Čak mrežicom za robe vataju pikavce - status je jednog zabrinutog Dorćolca na Fejsbuku.

A čini ova akcija se ne sprovodi samo danas, već traje neko vreme. Naime, ekipa sa Dorćola prijavila je već slične "probleme" redakciji Espresa. Poznato je, kako kažu, da na i oko keja bleji uglavnom mlađe društvo, koje voli ponekad da "dune". Zato su ribar-policajci česta pojava na pored reke u poslednje vreme, međutim, izgleda da oni ne startuju samo duvače, već sve iole mlađe prolaznike. 9 načina da izbegnete Bus Plusovce: Broj 5 će sigurno upaliti! (FOTO) (GIF)

To mesto je poznato po tome što dođe mlađa ekipa ponekad da se zavarića. I desila se tako jednom situacija. Blejali mi tu, hasali neke semenke. Kad tu dva matorca od 50 godina sa sve štapvima i mrežama. Jedan zabacuje i kao pita: Ej momci, šta ima? Mi kao top top, sve u fullu. I onda nas pita: Pa ništa, je l' imate nešto nedozvoljeno kod sebe? Mi kao u fazonu, šta 'oćeš bre matori? A onda su izvadili značke... 'Ladno su bili speksovi u civilu! 'Ladno full spremljeni! Ne bih ih prepoznao, nema šanse! Mi se zgranuli

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.