SERIJSKI UBICA! Ista osoba koja je ubila Jelenu Marjanović osakatila je i Karolinu Gruber u Nemačkoj? NEVEROVATNO JE KAKO LIČE JEDNA NA DRUGU!
Foto: Facebook, Wikipedia

privlače ga crnke

SERIJSKI UBICA! Ista osoba koja je ubila Jelenu Marjanović osakatila je i Karolinu Gruber u Nemačkoj? NEVEROVATNO JE KAKO LIČE JEDNA NA DRUGU!

I Gruber i Marjanovićeva su bile lepe crnokose žene s gotovo istim crtama lica
Objavljeno: 17:07h

Foto-robot ubice prikazuje muškarca starosti između 50 i 55 godina, visokog između 175 i 180 centimetara, a prema pisanju nemačkog "Bilda", napravljen je na osnovu opisa svedoka koji je video muškarca na dan ubistva Karoline Gruber u blizini mesta zločina.

SUZE NA POMENU JELENI MARJANOVIĆ: Suprug Zoran stigao prvi, svekrva i dever nisu uopšte došli! (VIDEO)

DA SE SRCE STEGNE: Osvanuo POTRESAN snimak ubijene pevačice Jelene Marjanović! (VIDEO)

MOJU ŽENU UBIO JE ZALJUBLJENI KRIMOS: Zoran Marjanović izneo šokantno otkriće o Jeleninom ubici!

Ranije su mediji objavili da se sumnja da je ubica devojaka kamiondžija koji putuje Evropom, zbog čega mu policija nije mogla ući u trag.

U prilog toj pretpostavci navedeno je da su Lusil K. smrtonosni udarci zadati metalnom šipkom koju u svojoj opremi imaju obavezno vozači špedicije. Sličnim predmetom je ubijena i Karolina Gruber, a oba mesta zločina su inače blizu mesta na kojima se odmaraju vozači kamiona.

foto: POLIZEIPRASIDUM FREIDURG

Pošto se ispostavilo da oba ubistva imaju veze sa ubistvom u Borči, Interpol je od srpske policije tražio DNK tragove koji su otkriveni i praktično neupotrebljivi.

Kad se završe analize DNK koje obavlja Interpol biće poznato da li je Jelena žrtva serijskog ubice i da li zločin u Borči zaista ima dodirnih tačaka sa ova dva ubistva.

SVEKRVA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ PRETI: Ako progovorim, BIĆE ZLO!

SVEKAR Jelene Marjanović otkriva ko je ubio pevačicu! Progovorio o stravičnom zločinu!

NIJE JOJ SE ISPUNILA ŽELJA Isplivale nikad viđene fotke: Ovako je Jelena Marjanović u kostimu seksi Mrazice želela da čestita NG!

Posle objavljivanja novog foto-robota u nemačkom visokotiražnom dnevnom listu „Bild” policija očekuje više informacija od stanovništva. Objavljen je poziv građanima da se jave policiji ukoliko prepoznaju osobu prikazanu na slici i daje nagradu od 28.000 evra.

Ovaj ubica je kao oružje koristio gvozdenu šipku koja se koristi za hidrauličnu dizalicu. Njom je usmrtio dve devojke, dok predmet kojim je ubijena Jelena Marjanović još nije poznat.

Podsetimo, Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Njeno unakaženo telo pronađeno je sutradan u kanalu nedaleko od nasipa.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.