Čovek kojeg su maloletnici tukli u centru Niša: Opraštam im, oni su samo deca! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/TVBalkanSky

niški iračanin velikog srca

Čovek kojeg su maloletnici tukli u centru Niša: Opraštam im, oni su samo deca! (VIDEO)

Scenu je sasvim slučajno snimio jedan niški kamerman koji je beležio dešavanja na Trgu kralja Milana u vreme Nišvil džez festivala pa su tako nemile scene osvanule na Jutjubu
Objavljeno:

Iz rodnog Iraka došao je 1981. da studira zaštitu na radu u Nišu. A onda se, kaže, zaljubio i zauvek ostao.

- Rođen sam u Kirkuku na severu Iraka. Došao sam u Niš da studiram, ali studije nisam završio. Zaljubio sam se u današnju suprugu Milenu, oženio i dobio ćerku. Ostao sam u Nišu, iako mi malo nedostaje moj Irak. Imam tamo majku, dve sestre, brata i mnogo rođaka. Poslednji put sam bio 1987. Imam tamo i unuke koji su se već oženili, a nisam ih video. Čujemo se redovno telefonom. Biće prilike jednog dana i da se vidimo, nadam se - kaže Kifla. Incident koji se desio nije mu pokvario utisak o Srbiji.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

foto: Printscreen/Youtube/TVBalkanSky

- Volim Niš i Srbiju. Lepo mi je ovde. Poštujem sve ljude i poštuju me prijatelji i poznanici. Dosad nisam imao nikada nijedan konflikt ni sa kim. Živim pošteno od toga što zaradim na pijaci - priča Kifla.

Prodavce koji ga poznaju šokirala je vest da je Kefah napadnut, jer ga znaju kao miroljubivog čoveka. -On je dobar čovek, poštovan, nikada se nije svađao ni sa kim. Sa svakim je drugar- kaže pijačni prodavac Dragoslav Stoiljković. Vladimir Serafimović potvrđuje njegove reči. -Kifla je veoma korektan. Dobar je čovek i lepo se šalimo svakog dana. Iznenadilo me to što mu se desilo- kaže Serafimović.

(Espreso.co.rs/ Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.