Pozvali smo BG oglase za masažu: Poslušajte razgovor sa maserkom koji će vas šokirati (VIDEO)
Foto: Profimedia

masaža ili prostitucija?

Pozvali smo BG oglase za masažu: Poslušajte razgovor sa maserkom koji će vas šokirati (VIDEO)

Najupadljiviji su bili oglasi koji su u opisu sadržali "zgodna maserka", "opuštanje u večernjim časovima" i "naša masaža dovešće vas do vrhunca"
Objavljeno:

U početku, razgovor se kreće o vrsti masaže, njenom trajanju i ceni. Pa se tako, u zavisnosti od vremena trajanja cena kreće od 1.200 dinara pa naviše.

Međutim, u toku razgovora neke devojke odmah krenu da vam pričaju da u to ulazi i masaža intimnih delova tela, ali i oralna završnica. Neke ćute i ne pričaju ništa, dok ih ne pitate.

Ako masaža uključuje i oralnu završnicu cena se kreće od 40 evra pa naviše, zavisi od trajanja.

foto: Profimedia

Pozvali smo jedan broj gde nam je ženski glas sa druge strane slušalice rekao da masaža staje 2.000 dinara, traje 40 minuta, a sa oralnom završnicom ta ista masaža je 50 evra.

Poslali smo novinare na tajnu sving žurku u srcu Beograda: Šokiraće vas kako su se tamo proveli! (FOTO) (VIDEO)

Na sledećem telefonskom broju jedna druga sagovornica nam je rekla da u masažu ulazi i celokupan tretman. Na naše pitanje šta to podrazumeva rekla je seks i sve to za 80 evra u trajanju od sat vremena.

Bilo je i onih koje nisu želele sve da otkriju preko telefona.

Tako nam je jedna devojka koja vrši uslugu masaže i intimnih delova tela, na postavljeno pitanje da li u to ulazi i oral, rekla da ne može o tome preko telefona i da o svemu tome možemo porazgovarati uživo, kada se vidimo.

Inače, za pola sata intimne masaže ona naplaćuje 2.800 dinara, u njenom smeštaju.

Poslušajte par razgovora:

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.