"DECA ĆE SIGURNO BITI VRAĆENA": Prijateljica Ane Mihaljice ispred Centra za socijalni rad (VIDEO)
Milica Maraš, Foto: Kurir tv

SLUČAJ ANE MIHALJICE

"DECA ĆE SIGURNO BITI VRAĆENA": Prijateljica Ane Mihaljice ispred Centra za socijalni rad (VIDEO)

Milica Maraš kaže da će deca sigurno biti vraćena Ani Mihaljici

Objavljeno:

Prijateljica Ane MIhaljice kojoj je Centar za socijalni rad oduzeo troje dece, kaže da će deca sigurno biti danas vraćeni majci.

- Da, deca će svakako biti vraćena Ani, samo je potrebna pravna procedura ovde o kojoj se radi, u smislu da se tražilo od majke da potpiše taj korektivni nadzor, na šta smo stavili primetbe, gospodin Bosika i ja, zaštitnik građana je bio zajedno sa nama. Predmet je moram da kažem traje devet godina i ono što je neminovno jeste da s razlogom od momenta kada je majka pre devet godina tako je imala saradnju sa Centrom za socijalni rad u pogledu nasilja u porodici, izgubljeno je poverenje u ovu instituciju, iskreno govoreći - rekla je Milica Maraš, prijateljica Ane MIhaljice i nastavila:

02:17

EKSKLUZIVNO! DECA ĆE SIGURNO BITI VRAĆENA MAJCI Prijateljica Ana Mihaljice ispred Centra za socijalni rad: TRAŽILI JOJ POTPIS

- To nije samo moje subjektivno mišljenje, ja smatram da mnogi ljudi, ne samo ova majka ovde nego ima tu jako puno ljudi koji nemaju poverenje u ovu instituciju. Ovo je institucija koja mora da se bavi, vidite, porodično pravo, deca, majke, roditelji, izuzetno osetljiva grana prava i ne može da se bavi svako ovim poslom - dodala je.

Bonus video:

00:08

PRVA IZJAVA ANE MIHALJICE: Obećali su da će deca biti puštena

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.