ZA ŽENU, LJUBAVNICU I BUDUĆU ŠEMU: Beograđani danas mogli da biraju cveće na neuobičajen način (FOTO)
Cveće, Foto: Profimedia

KO VOLI, NEK IZVOLI

ZA ŽENU, LJUBAVNICU I BUDUĆU ŠEMU: Beograđani danas mogli da biraju cveće na neuobičajen način (FOTO)

Objava koja je uzdrmala mrežu "X"

Objavljeno:

Dan žena - 8. mart, svetski priznat datum koji slavi žene, njihovu ravnopravnost, lepotu, slobodu, prava i sve ono za šta se godinama, decnijama i vekovima borilo. Danas se pažnja poklanja svim damama u okruženju, pa i onima koje se možda skrivaju od "javnosti" (da ne kažemo sa kojima se viđate u tajnosti).

Na socijalnim mrežama je osvanula fotografija koja je korisnike razgalila i nasmejala, budući da govori baš o onoj kategoriji žena, koju mnogi muškarci, baš kao što smo i napisali, kriju. Evo o čemu je reč.

Navikli smo da na današnji dan viđamo pregršt buketa, bombonjera i raznih drugih sitnica kojima se pripadnice lepšeg pola obasipaju, što od strane svojih partnera, tako i članova porodice, pa i prijatelja. No, postoje i druge dame u životu muškaraca.

Recimo, tu su i koleginice, tu su prijateljice, ali i ljubavnice. Saglasićemo se da su i one zaslužile neku sitnicu, zar ne? Sa ovim je saglasan jedan prodavac cveća u našoj prestonici koji je upravo i ovim kategorijama posvetio pažnju, grupišući cveće u tri kategorije:

  • Cvetić za ženu
  • Ruža za ljubavnicu
  • Za koleginicu i buduću šemu

Ovo su bili natpisi koji su se našli ispod buketa na ulici u Beogradu. Iako je potrebna neoipisiva hrabrost za kupovinu cveća iz ove dve, potonje kategorije, verujemo da ima odvažnih momaka koji sve ovo shvatili kao dobru šalu. Mada, uvek treba imati na umu da u svakoj šali ima pomalo istine.

A šta ste vi danas kupili dragim ženama u vašem životu i da li ste neko ko poštuje dame samo na današnji dan ili to činite svakodnevno? Nadamo se da je ipak ova druga opcija u pitanju.

Bonus video:

05:31

ŽENE IMAJU VEĆI USPEH NA POZICIJI DIREKTORA, NEGO MUŠKARCI! Obradović tvrdi: Prema velikom istraživanju OVO SU RAZLOZI ZAŠTO

(Espreso/ Srbija Danas/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.