DUŠKO IZ HERCEG NOVOG POKAZAO KAKAV JE ČOVEK: Njegov potez prema SAMOHRANOJ MAJCI dva dečaka iz Srbije ODUŠEVIO SVE
Foto: Profimedia

SVAKA MU ČAST

DUŠKO IZ HERCEG NOVOG POKAZAO KAKAV JE ČOVEK: Njegov potez prema SAMOHRANOJ MAJCI dva dečaka iz Srbije ODUŠEVIO SVE

Crnogorac, Duško Kovačević iz Herceg Novog odlučio je da se zahvali Srbima na dobroj sezoni

Objavljeno:

Šest noćenja gratis od 1. septembra dobiće samohrana majka, otac sa decom, ili pak porodica koja nije u mogućnosti da plati smeštaj, oglas je u jednoj grupi za izdavanje apartmana u Crnoj Gori.

Naime, u znak zahvalnosti, Crnogorac, Duško Kovačević iz Herceg Novog odlučio je da se zahvali Srbima na dobroj sezoni, i pokloni jedan aranžman u njegovim apartmanima.

- Želim javno da se zahvalim administratiru ove grue, iz razloga što sam većinu smeštaja iznajmio preko ove grupe. Tako da sam imao baš uspešnu sezonu. U znak zahvalnosti, od 1.9 pa nadalje u mesecu septembru, samohranoj majci, ocu sa decom ili porodici koja nije u mogućnosti da plati smeštaj, poklonim šest noćenja gratis. Ko je zainteresovan može se javiti porukom, svako dobro vam želim i svu sreću. Gledamo se iduće sezone, veliki pozdrav iz prelepe Crne Gore, sve vas volim - napisao je Duško.

Herceg Novi
foto: Profimedia

- Iskreno da vam kažem, jednom sam video sličnu objavu, a budući da volim da pomažem ljudima ovo je bila logična odluka. Uradio sam ovo bez razmišljanja, i nadam se, tačnije, biće mi veliki uspeh ako još neko uradi isto - rekao je Duško.

Na pitanje da li se neko javio, rekao je da jeste, ali nije želeo da otkriva detaljei.

Ipak, tragom ove informacije, Telegraf je saznao da će će Duško ugostiti samohranu majku dva dečaka, te će jedan mališan svoj rođendan po prvi put proslaviti na moru.

Bonus video: STARATELJKA KOJA JE OTIŠLA NA MORE IMALA JE JEDNU OBAVEZU Ivanović o slučaju iz Bečeja: Morala da prijavi kome poverava dete

01:18

STARATELJKA KOJA JE OTIŠLA NA MORE IMALA JE JEDNU OBAVEZU Ivanović o slučaju iz Bečeja: Morala da prijavi kome poverava dete

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.