TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA:  Pravoslavna crkva će upasti u veliku krizu, a evo kad će se Srbi vratiti na Kosovo! (FOTO)
Foto: Profimedia

predviđanja!

TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA: Pravoslavna crkva će upasti u veliku krizu, a evo kad će se Srbi vratiti na Kosovo! (FOTO)

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca
Objavljeno:

Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života ragovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim, malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i budućim događajima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: FoNet

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca.

Trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijaršiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, za koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo.

Srpska pravoslavna crkva u krizi

foto: Petar Lazović

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

Patrijarh je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike.

foto: Profimedia

Evo zašto islamisti naseljavaju Evropu

foto: Profimedia

Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.