OVO JE PRAVA ISTINA O ŽENI KOJA PROSI: Baka Ljubica je PREVARANT! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

razočaraćete se

OVO JE PRAVA ISTINA O ŽENI KOJA PROSI: Baka Ljubica je PREVARANT! (FOTO)

Priču o osobi koja prosi na Zelenom vencu i koja onima koji joj udele neki dinar šalje poljupce čuli su mnogi. Tragom te priče krenuli smo ka njenom domu. Imali smo šta da vidimo
Objavljeno: 17:28h

Gotovo da nema čoveka koji se nije sažalio na Ljubicu Jovanović (80), baku koja svakog dana prosi na Zelenom vencu i koja svakome ko joj udeli neki dinar pošalje poljubac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

O njoj je i Espreso pisao više puta. Ona je definitivno neko ko je rasplakao Srbiju. Ona je, kako je na prvi pogled delovalo, starica koja pokazuje pravo lice Srbije.

BAKA KOJA ŠALJE POLJUPCE ŽIVI U VELIKOJ BEDI: Ljubica prosi jer 3 mlada života zavise od nje! (FOTO) (VIDEO)

Naime, ova baka obučena u odrpanu garderobu svakog dana prosi, i po snegu, i po kiši, njena starošću izborana ruka ispružena je u visini nogu hiljade prolaznika. Naša novinarka pričala je sa baka Ljubicom, koja joj je, na pitanje zbog čega prosi odgovorila:

- Sve što dobijem ovde, nosim svojim unučićima, kako bi imali nešto da pojedu. Ne sakupim mnogo para, ali svaki dinar mi znači - rekla je ona.

foto: Printscreen

Kako je tada rekla, kada su bile poplave u Obrenovcu, voda je odnela kuću u kojoj je živela sa ćerkom i njeno troje dece. Nakon toga, prema njenim rečima, ostali su na ulici, a njena ćerka je zatražila azil u Nemačkoj. Otišla je i više se nikada nije vratila ostavivši baku sa malim unučićima.

Ipak, čitateljka Espresa javila se i rekla nam da nije sve onako kako izgleda, pa tako ni njena životna priča.

NAJTUŽNIJA PRIČA JE JOŠ TUŽNIJA: Da li je baka koja prosi i šalje poljupce prevarila celu SRBIJU? (FOTO)

- To je čista prevara. Često je srećem u Obrenovcu. Sređena je. Ima veliku kuću. Onda dođem u Beograd i vidim je na Zelenjaku, pogrbljenu kako prosi - kaže jedna Obrenovčanka koja je htela da ostane anonimna.

Tim povodom smo se i uputili u mesto Ljubinić nadomak Obrenovca, kako bismo saznali pravu istinu o baki koja je raspalaka Srbiju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.