Snimajte manijaci, ovo su siledžije koji me reketiraju, kao da drogu dilujem, a ne bostan prodajem! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

Ako je zakon, zakon je za sve

Snimajte manijaci, ovo su siledžije koji me reketiraju, kao da drogu dilujem, a ne bostan prodajem! (VIDEO)

Na Fejsbuk stranici Komunalne policije objavljen snimak hapšenja žene koja prodaje lubenice na Karaburmi. Pažljivo poslušajte i ne nasedajte na bilo čiji spin
Objavljeno: 11:30h

Prodavačica ga, međutim, nije poslušala, i spustila je šipku koja drži ciradu podignutom, koja je pala policajcu direktno na glavu. Posle kratkog koškanja, komunalci odlučuju da je obore na zemlju i stave lisice.

- Ajde, vodite me, ubijte me. Snimajte manijake, snimajte siledžije koja je ova držala odobrila da budu reketaši - vikala je prodavačica, a zatim nastavila: "Ovo su reketaši koji su mi šest puta, deset puta pisali kaznu od 6.000 dinara kao da prodajem drogu, a prodajem svoje proizvode. Snimajte ovu bruku ljudi! Gledajte šta su manijaci i siledžije. Uzimaju ono što sam ja zalivala i kopala, otimaju mi - vapila je nesrećna žena.

Komunalni policajci se nisu mnogo obazirali na ono što je ona pričala, već su joj naredili da ustane, a zatim odveli u službeni automobil.

Ovo je tek početak! Besni građani gađali komunalnu policiju lubenicama! (VIDEO)(FOTO)

Javnost je izrevoltirana ponašanjem Komunalne policije, a hapšenje ove žene podgrejalo je vatru koju je izazvala smrt prodavca, koji je zbog svađe sa komunalcima, na pijaci na Vidikovcu, i preminuo.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.