BEOGRAĐANIN KUPIO MESO, A KAD GA JE POGLEDAO ŠOKIRAO SE: Nije mogao da VERUJE šta vidi NA NJEMU (FOTO)
Mesara, Foto: Beta/Dragan Gojić

fuj!

BEOGRAĐANIN KUPIO MESO, A KAD GA JE POGLEDAO ŠOKIRAO SE: Nije mogao da VERUJE šta vidi NA NJEMU (FOTO)

Jedan Beograđanin je kupio meso u jednom poznatom trgovinskom lancu, ali je nakon otvaranja video da je meso poprimilo neku čudnu boju

Objavljeno:

Pojedini kupci žale se kako je meso koje kupe pokvareno, dok drugi smatraju da je to zato što mnogi potrošači ne zatvore frižider gde ovi proizvodi stoje!

Jedan Beograđanin je kupio meso u jednom poznatom trgovinskom lancu, ali je nakon otvaranja video da je meso poprimilo neku čudnu boju.

- Juneće meso. Evo je slika gde je meso crno, a u roku trajanja je. Večeras kupljeno - naveo je jedan Beograđanin, a njegova poruka i fotografije mesa objavljene su na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Tek kupljeno juneće meso
Tek kupljeno juneće mesofoto: PRINTSCREEN INSTAGRAM SERBIALIVE_BEOGRAD

U komentaru se javio jedan korisnik ove mreže i objasnio da mnogi kupci ne zatvaraju frižidere, te da se zato meso brže kvari.

- Pre neki dan sam bio u toj prodavnici i išao za ljudima i zatvarao frižider za njima kao da radim tamo, ali izluđuju me oni koji otvore friz i ne umeju da ga zatvore i posle se neko ovako pita zašto je nešto pokvareno, normalno da jeste kada je narod takav - naveo je on.

Dodao je da kupci često isti proizvod ostave u odeljku voća ili sokova ako se prodomisle.

- Takva namirnica na sobnoj temperaturi može da se pokvari, a da se ne vidi dok se ne otvori pakovanje. Takav smo narod. Ne branim tog trgovca čak nikakav stav nemam prema njima - zaključio je on.

Bonus video:

00:35

ANASTASIJA NAMAZALA POKVAREN JOGURT NA LICE! Pevačica sve iznenadila, pa poručila: Pet minuta u GADOSTI i smradu! VIDEO

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.