DELOVI 2 BEOGRADSKE OPŠTINE NAREDNIH DANA BIĆE BITI BEZ VODE: Ovo su planirana ISKLJUČENJA
Česma, Foto: Profimedia

važno!

DELOVI 2 BEOGRADSKE OPŠTINE NAREDNIH DANA BIĆE BITI BEZ VODE: Ovo su planirana ISKLJUČENJA

Nestanak vode u dve beogradske opštine zbog radova

Objavljeno:

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u ponedeljak, 31. jula, od 9 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u naseljima Batajnica, Ekonomija, Šangaj i u Belaričkoj ulici.

Umanjen pritisak i povremene prekide u snabdevanju vodom u navedenom periodu osetiće potrošači u naseljima Busije, Dobanovci i Ugrinovci.

Takođe, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u utorak, 1. avgusta, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u naselju Cerak (blok oivičen ulicama Кneza Višeslava, Pilota Mihajla Petrovića, Ratka Mitrovića, Кosmajskom i Cerskim vencem).

Česma
Česmafoto: Profimedia

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom za piće. Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800-11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Bonus video:

03:30

SELO KOD ČAČKA BEZ VODE

(Espreso/ Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.