Simpatični dečkić je nestao na letovanju PRE 25 GODINA! Svi mislili da je otet, a sada je otkrivena PRAVA ISTINA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Arhiva / South Yorkshire police

REŠENA DUGOGODIŠNJA MISTERIJA

Simpatični dečkić je nestao na letovanju PRE 25 GODINA! Svi mislili da je otet, a sada je otkrivena PRAVA ISTINA! (FOTO) (VIDEO)

Posle tragedije policija je objavila da je dečak, najverovatnije, umro u nesreći u blizini mesta njegovog nestanka...
Objavljeno: 09:59h

I policija radi na teoriji da je vozač slučajno pregazio dete dok je radio na farmi, a zatim je u panici sklonio "dokaze" nedaleko od mesta gde je radio. Tim policajaca, forenzičara, arheologa i spasilaca proveo je ove godine 21 dan kopajući u blizini kuće na farmi kao i na još jednom mestu udaljenom 750 metara od mesta nesreće.

Inspektor Kusins rekao je kako je tokom nove pretrage, u subotu, pronađen predmet koji je pripadao Benu. Predmet je nađen u blizini još jednog, iskopanog 1991. godine, koji je pokazan Benovoj porodici.

foto: Arhiva / South Yorkshire police

- Pronalazak ovog predmeta i lokacija na kojoj je pronađen slažu se sa verovanjem da je Ben preminuo u nesreći - navode u policiji. Benovi roditelji, koji su dugo verovali da je njihov sin otet, obavešteni su u potpunosti o najnovijim saznanjima.

- Znaju da je mrtav, ali ne mogu da ga nađu. Policija smatra da je vreme da okončamo 25-godišnju potragu. Imaju pravo, ali ne mogu da kažem zbogom znajući da se on još uvek nalazi negde na tom ostrvu. Osećam se jako loše - rekla je Benova majka Keri Nidam i dodala kako bi najradije okrenula ostrvo naopačke.

- Neko mora znati gde je. Pomozite mi da ga pronađem. Znamo da je mrtav, ali moramo da ga nađemo - rekla je gospođa Nidam.

(Espreso.co.rs / Jutarnji)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.