OGLASIO SE KREMLJ NAKON VESTI ZBOG KOJE JE SVET ZADRHTAO! Putinova odluka posejala STRAH, a ovo stoji IZA SVEGA
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Youtube/Daily Mail

Rusija

OGLASIO SE KREMLJ NAKON VESTI ZBOG KOJE JE SVET ZADRHTAO! Putinova odluka posejala STRAH, a ovo stoji IZA SVEGA

Ovo je potpuno nova runda eskalacije napetosti, ona je bez presedana i zahteva posebnu pažnju i posebne mere, naglasio je Peskov

Objavljeno:

Odluka Rusije da budu održane vežbe ruskih nestrateških nuklearnih snaga povezana je sa izjavama zapadnih političara o njihovoj nameri da pošalju vojnike u Ukrajinu, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je naveo da je reč o izjavi predsednika Francuske Emanuela Makrona, o komentarima predstavnika Velike Britanije, kao i lidera demokratske manjine u Predstavničkom domu američkog Kongresa Hakima Džefrisa, o njihovoj spremnosti, pa čak i o nameri da pošalju vojnike u Ukrajinu, odnosno da postave vojnike NATO-a pred rusku vojsku, prenosi Interfaks.

"Ovo je potpuno nova runda eskalacije napetosti, ona je bez presedana i zahteva posebnu pažnju i posebne mere", naglasio je Peskov.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je ranije danas da će, po nalogu predsednika Vladimira Putina, biti održana vežba raketnih jedinica u cilju povećanja gotovosti nestrateških nuklearnih snaga "kao odgovor na provokativne izjave i pretnje pojedinih zapadnih zvaničnika upućene Ruskoj Federaciji".

Bonus video:

08:23

OTVORENA JE PANDORINA KUTIJA KADA JE RUSIJA IZBAČENA IZ SAVETA EVROPE! Marinković tvrdi: Sada se krše sva pravila

(Espreso/Agencije/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.