BRITANSKI MINISTAR POZELENEO OD BESA: Želja monstruma koji je ćerci napravio SEDMORO DECE ga izbacila iz takta!
Jozef Fricl, Foto: ROBERT JAEGER / AFP / Profimedia

šok

BRITANSKI MINISTAR POZELENEO OD BESA: Želja monstruma koji je ćerci napravio SEDMORO DECE ga izbacila iz takta!

Jozef Fricl je osuđeni silovatelj koji je rođenoj ćerki napravio sedmoro dece

Objavljeno:

Jozef Fricl je osuđeni silovatelj koji je rođenoj ćerki napravio sedmoro dece. Nedavno je izjavio kako bi u slučaju da bude oslobođen, imao želju da živi u Austriji ili Velikoj Britaniji. Ove informacije su naterale ministra unutrašnjih poslova Velike Britanije da se javno oglasi i strogo osudi njegove reči.

"Jozef Fricl je 'čudovište' kojem nikada ne bi bilo dozvoljeno da ostvari svoj san i uđe u Ujedinjeno Kraljevstvo", kaže ministar unutrašnjih poslova Džejms Klevrli.

Podsetimo, Fricl služi doživotnu kaznu zatvora. On je silovao svoju ćerku, a sa njom za vreme ovog perioda dobio sedmoro dece.

Klevrli je rekao da bi svaki pokušaj austrijskog seksualnog prestupnika da dođe u Ujedinjeno Kraljevstvo bio odbijen. Fricl je ranije govorio o svojoj želji da "slobodno luta" škotskim visovima ako bi bio pušten iz zatvora.

Fricl, koji sada ima 88 godina i ima demenciju, zatvoren je 2009. godine zbog držanja svoje ćerke Elizabete zarobljene 24 godine u podrumu svoje kuće u Amstetenu, oko 80 milja zapadno od austrijske prestonice Beča.

Osuđen je na doživotni zatvor i trenutno se nalazi u Štajnu.

Prema najnovijem psihijatrijskom izveštaju, utvrđeno je da Fricl više nije pretnja javnoj bezbednosti, i rekao je da želi da emigrira u Ujedinjeno Kraljevstvo kada bude pušten. Pored "divljih visova", govorio je i o "zelenim prostranim poljanama Velsa".

"Ovo čudovište nikada neće doći u našu zemlju. Svaki pokušaj putovanja u Ujedinjeno Kraljevstvo biće odbijen - kao što bi bio za svakoga osuđenog za ozbiljna seksualna dela poput ovog", rekao je ministar.

Smernice Ujedinjenog Kraljevstva, uvedene u januaru 2021. godine, navode da bi strani državljanin "obično" bio odbijen za vizu ako je počinio krivično delo za koje je izrečena kazna zatvora od 12 meseci ili više.

"Ispunjen sam ovim divnim, uzvišenim osećajem, ovim osećajem inspiracije za ovu fantastičnu kulturu. I tada sam znao da kada budem pušten, nije Austrija u kojoj želim ostati, već želim da emigriram u Ujedinjeno Kraljevstvo. Pre svega, želim slobodno lutati divljim visovima Škotske. Za mene su i bujna zelena polja Velsa vrlo, vrlo primamljiva. Ali glavna stvar je da idem u Ujedinjeno Kraljevstvo", rekao je Fricl za The Sun.

1 / 5 Foto: ROBERT JAEGER / AFP / Profimedia

Fricl je držao Elizabetu kao seksualnu robinju u kući od njene 18 godine. Njegovi odvratni zločini otkriveni su kada je jedno dete, rođeno kao rezultat incesta, odvedeno u bolnicu jer mu je život bio ugrožen.

Bonus video:

01:05

Veliko hapšenje pedofila u Srbiji

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.