DOK SE PRINCEZA BORI SA RAKOM, NJENA MAJKA RADI OVO: Evo šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA, o ovome se TAJI
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

POTRESNO

DOK SE PRINCEZA BORI SA RAKOM, NJENA MAJKA RADI OVO: Evo šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA, o ovome se TAJI

Majka je velika podrška ćerki u ranoj fazi lečenja

Objavljeno: 17:42h

Veliku podršku dobija Kejt Midlton otkako je juče saopštila da boluje od raka. Video je snimljen u sredu u Vindzoru, princeza od Velsa na snimku otkriva da je u ranoj fazi lečenja, koje je počelo krajem prošlog meseca.

Iz Kensingtonske palate poručuju da se neće objavljivati o kojoj vrsti kancera je reč kao ni detalji o stadijumu opake bolesti. Apelovali su na javnost da ne šire nagađanja.

Kejt Midlton je u poslednja dva meseca bila izložena raznim teorijama zavere, najavljivao se njen povratak dužnostima do Uskrsa ili nakon praznika.

Iz Kensingtonske palate poručuju da se neće objavljivati o kojoj vrsti kancera je reč
Iz Kensingtonske palate poručuju da se neće objavljivati o kojoj vrsti kancera je rečfoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa bila je okružena mrežom podrške, a njena majka je sve vreme, otkako je Kejt otišla u bolnicu u Londonu, gde je operisana 16. janaura, bila velika pomoć, piše The Times.

Ovo su sigurno teški momenti za celu porodicu, otkako se 17. januara saznalo da je Kejt dan ranije operisana, isticalo se da će joj pomagati roditelji, kao i sestra i brat Pipa i Džejms Mildton.

Majka je velika podrška ćerki u ranoj fazi lečenja, tvrde insjaderi, piše Mirror. Početkom ovog meseca (četvrti mart) pojavila se slika. Kako su pisali TMZ, Daily mail, a kako sada podseća Mirror, na toj fotografiji su Kerol i Kejt Midlton.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

- Bio je lep sunčan dan i Kejt je vozila njena mama. Princeza je sedela na suvozačevom mestu i nosila tamne sunčane naočare, ali je izgledala dobro dok su njih dve razgovarale - ispričao je izvor. Mirror navodi da su princezu tog dana videli sugrađani u Berkširu.

Međutim, neki sumnjaju da je Kejt na toj slici, i nakon saopštenja da princeza boluje od raka, mogu se razni negativni komentari kakve je izneo i prijatelj Megan markl i princa Harija.

1 / 9 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kejt Midlton je u poslednja dva meseca goruća tema, bilo je mnogo glasina, nagađanja, afera iniciranih spornim slikama i snimkom koji je ugledao svetlo dana prošlog ponedeljka. Na tom videu su Kejt i Vilijam ispred radnje u Vinzoru, kako piše The Sun. Prati je velika podrška britanskog naroda, ali i šire javnosti.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ŽenaBlic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.