KRENULO JE, SAD JE NA TAPETU MEGAN MARKL, ZAR JE OVO URADILA USRED HISTERIJE SA KEJT MIDLTON? A rekla DA NEĆE NIKAD
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

svašta

KRENULO JE, SAD JE NA TAPETU MEGAN MARKL, ZAR JE OVO URADILA USRED HISTERIJE SA KEJT MIDLTON? A rekla DA NEĆE NIKAD

Megan Markl u centru pažnjei jeku histerije oko Kejt Midlton

Objavljeno: 23:40h

Ubrzo nakon što je pristala da se uda za princa Harija krajem novambra 2017. godine Megan Markl zaključila je svoju glumačku karijeru, preselila se u Britaniju i „nestala" sa društvenih mreža. Deaktivacija, priznala je kasnije, dobro joj je bila došla „jer to više nije uticalo na njeno mentalno zdravlje", iako su se mnogi pitali kako će sad kad „ne sme da ima onlajn profile jer stupa u kraljevsku porodicu".

Šest godina i još nekoliko adresa zatim - vojvotkinja se vratila na Instagram, pa zatekla sve svoje fanove najpre zato što je to učinila u jeku drame vezane za Kejt Midlton, a onda i pošto je naglasila kako to nikada više neće ni uraditi. Što se tiče prve stavke, većina javnosti sumnja da je „tek poželela da skrene pažnju s Kejt (i to baš na sebe)", bruji tamošnja štampa, pa da se zato odvažila na ovakav korak, zbog čega je sada umnogome na tapetu.

Megan Markl se vratila na Instagram
Megan Markl se vratila na Instagramfoto: Profimedia

S druge strane, Rejčel i Roberta iz „Royally Obsessed" podkasta, pored ostalih, takođe nisu mogle da joj „oproste" što je „rekla, pa porekla"; naime, dok je u intervjuu za „The Cut" Megan prvo izjavila kako je to moguće, pa onda ipak izrazila sumnju, za „Fortune" je naglasila kako od toga nema ništa i da je tu kraj priče.

Ono što je sigurno - Marklova je, u neku ruku, morala ponovo da se okrene mrežama jer njena nova poslovna avantura („American Riviera Orchard") to traži, čega je i sama verovatno svesna. Ovaj brend nudiće sve što čoveku može da padne na pamet, sa namerom da mu poboljša lajfstajl.

Značajno „finija" verzija njenog nekadašnjeg bloga „The Tig" takođe će biti puna recepata, saveta... A društvene mreže svakako će joj doneti raznoliku publiku.

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

(Espreso/24sedam/Miliac Gudžulić/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.