TINEJDŽERKA HLADNOKRVNO UBILA MENTALNO ZAOSTALU DEVOJČICU SOFIJU: Dobila 99 godina zatvora
Foto: KTVA / Facebook

epilog horora

TINEJDŽERKA HLADNOKRVNO UBILA MENTALNO ZAOSTALU DEVOJČICU SOFIJU: Dobila 99 godina zatvora

Nakon što joj je onlajn ponudio novac, devojka je otišla i našla žrtvu i brutalno je ubila

Objavljeno:

Sud na Aljasci osudio je Denali Brehmer (23) na 99 godina zatvorske kazne zbog ubistva tinejdžerke Sintije Hofman 2019. godine.

Prema sudskim dokumentima, tada 18-godišnja Brehmer upoznala je preko interneta tada 21-godišnjeg Darina Šilmilera iz Indijane, koji se predstavljao kao milioner. U kontaktima s Brehmer ponudio joj je 9 miliona dolara ili više za silovanje i ubistvo i tražio je od nje da mu pošalje fotografije i video snimke ubistva. Nije naveo ime žrtve.

Brehmer i njem prijatelj kojem je ponudila deo zarade Kejden Mekintoš, tada 16-godišnjak, navodno su na prevaru Sintiju odveli na planinarenje tokom kojeg su joj pucali u potiljak, a telo potom bacili u reku. Njeno telo policija je pronašla dan nakon što je prijavljen nestanak, piše CBS.

Brehmer se početkom suđenja u februaru prošle godine izjasnila krivom za ubistvo nakon što su optužbe zbog urote, podsticanje ubistva, nameštanja dokaza i ubistva drugog stepena bile odbačene.

Maksimalnoj kazni koju joj je sud odredio pogodovalo je i to što je osumnjičena zajedno sa Šilmilerom naterala maloletnu osobu da snimi seksualno eksplicitne slike. Oboje su se po tim optužbama izjasnili krivim.

Sudija je ubistvo Hofmanove nazvao "tragičnim i bezumnim" i dodao da Brehmer nije pokazala nimalo kajanja nakon ubistva jer je nastavila da učestvuje u Šilmilerovim ostalim kriminalnim zahtevima.

U januaru ove godine i Šilmiler takođe je osuđen na 99 godina zatvora zbog učestvovanje u ubistvu, dok je za jun zakazano suđenje trećem učesniku u naručenim ubistvima Kejlebu Lejlandu, koji se izjasnio krivim za jednu optužbu za ubistvo drugog stepena.

Suđenje Mekintošu još traje.

Bonus video:

02:22

UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

(Espreso/CBS/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.