"PORŠEOM" PROBIO BETONSKI BLOK, ZAKUCAO SE U ZID BAŠTE I PREVRNUO: Poginule dve osobe, u olupini auta NAĐENA DROGA
Foto: PrintScreen/ Twitter/ Marco Zitzow

UŽAS

"PORŠEOM" PROBIO BETONSKI BLOK, ZAKUCAO SE U ZID BAŠTE I PREVRNUO: Poginule dve osobe, u olupini auta NAĐENA DROGA

Prema prvim informacijama iz vatrogasne službe, "porše 911" je prešao betonski blok, zatim se zabio u zid bašte

Objavljeno:

Dve osobe, starosti 39 i 48 godina, poginule su danas u stravičnoj nesreći u nemačkom gradu Hamburgu. Još jedna žena (32) nalazi se u teškom stanju, sa povredama opasnim po život. Kako prenose Bild do nesreće je došlo kada je vozač (48) izgubio kontrolu nad automobilom u krivini, zbog, kako se pretpostavlja, prevelike brzine.

Prema prvim informacijama iz vatrogasne službe, "porše 911" je prešao betonski blok, zatim se zabio u zid bašte, prevrnuo se i završio na krovu. Putnik (39) je izbačen iz vozila, a vozač je ostao priklješten u automobilu.

Dve žrtve nesreće preminule su od zadobijenih teških povreda na mestu nesreće. Žena stara 32 godine na zadnjem sedištu zadobila je višestruku traumu i sa teškim povredama prevezena je u bolnicu.

Kako prenosi "Bild", tročlana ekipa je imala nesreću nakon posete lokalnom baru, dok su hitne službe pronašle tragove droge u olupini "Poršea". Opojna droga je zaplenjena, dok policija istražuje ko je i da li je neko od putnika konzumirao drogu, kao i šta je prethodilo nesreći.

Očevici su pre dolaska Hitne pomoći pokušali da ugase požar na vozilu izazvan udesom. Razgovarali su i sa ženom u vozilu, koja je još uvek bila pri svesti i verovatno joj spasili život. Zbog težine nesreće, hitne službe hamburške vatrogasne službe pokrenule su hitno spasavanje tako što su vozilo postavile na točkove koristeći sekcije merdevina kao poluge.

Bonus video: Udes u Tošinom bunaru

00:08

Udes u Tošinom bunaru

(Espreso/Bild/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.