TRAGEDIJA KOD SPLITA: Otac POGINUO, deca i majka prevezeni u bolnicu
Foto: Profimedia

STRAŠNO

TRAGEDIJA KOD SPLITA: Otac POGINUO, deca i majka prevezeni u bolnicu

Policija je kasnije saopštila da je jedna osoba poginula u nesreći.

Objavljeno:

Dve teške saobraćajne nesreće dogodile su se danas kod Splita i Makarske. Dve osobe su poginule, a više je povređeno. Policija je saopštila da je u 14.20 došlo do udesa na auto-putu A1 i da se automobil prevrnuo na krov.

"Od 14.30 put je zatvoren za saobraćaj. Na lice mesta su upućene sve službe hitne pomoći, vatrogasci, policija i hitna medicinska pomoć", saopšteno je iz policije.

Policija je kasnije saopštila da je jedna osoba poginula u nesreći.

"Utvrđeno je da su u vozilu bile četiri osobe. Jedna osoba je preminula, a tri osobe se prevezu u bolnicu radi pružanja medicinske pomoći. A1 je zatvoren od Dugopolja do Biska u pravcu Dubrovnika. Uviđaj na mestu događaja na čelu sa zamenikom ODO Split”, saopšteno je iz policije.

Kako Slobodna Dalmacija nezvanično saznaje, u nesreći je poginuo muškarac, a dvoje dece i majka prevezeni su u bolnicu i svi su u svesnom stanju.

"Bilo me je strah za njih, ali kada sam video da im treba pomoć, nisam preterano razmišljao o sebi i svojim osećajima. Samo sam požurio u pomoć. Deca su bila u totalnom šoku. Kao da su se probudila i da ne znaju gde su. Nakon toga su počeli baš jako da plaču", rekao je za 24sata svedok koji je pomogao da se podigne auto i izvuku deca.

U Promajni poginuo motociklista

Policija je obavestila javnost o još jednoj nesreći.

"U 14:30 sati na cesti D8, u mestu Promajna, dogodila se saobraćajna nesreća. Smrtno je nastradao motociklista", rekli su iz policije.

Bonus video: Udes u Kneza Miloša

00:17

Udes u Kneza Miloša

(Espreso/24sata/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.