MLADA NARUČILA HALJINU PREKO INTERNETA: Kad je stigla NIJE verovala KAKVA je, a platila ju je...
Mlada u venčanici, Foto: PrintScreen/ TikTok/ lifeofqui

bravo!

MLADA NARUČILA HALJINU PREKO INTERNETA: Kad je stigla NIJE verovala KAKVA je, a platila ju je...

Jedna mlada naručila je haljinu sa interneta za svega 40 evra

Objavljeno:

Izbor venčanica za pojedine neveste može da bude najviše iščekivan dan, dok za druge može da postane prava noćna mora. Nije mali broj njih koje nikakako da se opredele za haljinu koju će obući najverovatnije samo jednom u životu. Iako se najveći broj haljina iznajmljuje, one nisu nimalo jeftine, te tako prosečnu venčanicu možete iznajmiti za oko 400 evra. Mnogi na Zapadu kupuju venčanice, a cene kupovine prosečne se kreću oko 1.500 evra.

Mnoge žene su u potrazi za svečanom haljinom koja bi mogla da prođe i kao venčanica pribegle naručivanju putem interneta. Takvi modeli koji mahom dolaze iz Kine su drastično manje, ali zna se da model haljine koji stigne ponekad može daleko da odstupa od one koja je bila na fotografiji, dok mogućnost zamene ne postoji.

Jedna mlada je imala više haljina za venčanje, budući da je samo deo venčanja bio i onaj na plaži. Ona je jedna od retkih srećnica koja je naručila haljinu sa interneta za svega 40 evra, a koja joj je kada je stigla stajala kao salivena. U pitanju je haljina koja je u beloj boji, koja prati liniju tela i pada do poda. U gornjem delu je u vidu dubokog dekoltea i ima tanke bretele, dok ima i kraći šlep koji se vuče po zemlji. Najveći detalj je u predelu leđa koja su cela otvorena, dok je materijal u predelu zadnjice nabran. Malo je reći da se ova devojka zapanjila kada je je shvatila da je ova haljina kao krojena za nju.

@lifeofqui This dress was absolutely beautiful. It was the perfect beach wedding dress under $50. Link in my bio Dress: @shein_official If youre looking for a beautiful bridal / wedding dress for less than this dress is AMAZING. Ill also be selling mine, will link it in my bio. #bridallooks #bridaloutfits #bridaloutfitideas #weddingdressinspo #weddingdress #budgetweddingdress #budgetwedding #bridetok #2023bride #weddingtok #weddingtiktok ♬ uchjn the dress is the audio - NATORI 🌩

- Ova haljina je bila apsolutno savršena. Ona je idealna venčanica za venčanje na plaži. Ukoliko tražite haljinu ispod 50 evra, koja može da prođe kao venčanica, ova je idelana - poručila je ova buduća mlada, a o njoj je pisao i San.

Snimak je pregledan na hiljede puta, a usledio je veliki broj komentara.

- Savršena je i kao venčanica i kao haljina!

- Da li je prave i u drugim bojama?

- Imam veoma sličnu haljinu, nosila sam je na sestrinom venčanju, moja je u krem boji.

- Veoma mi se sviđa ta haljina!

Bonus video:

01:58

VENČANJE JE ZAKAZANO! Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.