OVO JE ALEKSANDAR KOJI JE POČINIO ZLOČIN OD KOGA ĆE VAM SE OKRENUTI ŽELUDAC! Ono što je uradio Sabrini je... (FOTO)
Aleksandar Pasini, Foto: Printscreen/Facebook

MONSTRUOZNO

OVO JE ALEKSANDAR KOJI JE POČINIO ZLOČIN OD KOGA ĆE VAM SE OKRENUTI ŽELUDAC! Ono što je uradio Sabrini je... (FOTO)

Sabrina i Aleksandar su bili prijatelji koji su se te noći sastali u kući njegove bivše devojke u Porto Franku

Objavljeno:

Aleksandar Pasini (48) iz Italije osuđen je na 18 godina i 8 meseci zatvora zbog ubistva 39-godišnje Sabrine Bekali 15. avgusta 2020. godine u Kremi.

Vrhovni kasacioni sud je osudio muškarca zbog svesnog ubistva žene, kao i pokušaja da uništi dokaze kada je njen leš ubacio u automobil, odvezao ga daleko i zapalio.

Kako se navodi, Sabrina i Aleksandar su bili prijatelji koji su se te noći sastali u kući njegove bivše devojke u Porto Franku. Aleksandar je sam sačekao Sabrinu jer je njegova partnerka bila na odmoru.

Sabrina Bekali
Sabrina Bekalifoto: Printscreen/Facebook

Pretpostavlja se da su se njih dvoje u kući zabavljali, s obzirom na to da su u krvi optuženog i žrtve pronašli kokain. Međutim, oko 5 ujutru, jedan komšija je začuo vrisak.

Aleksandar je prijateljici zadao silovit udarac koji je izazvao momentalno krvarenje. Nakon 5 časova, on je utovario njeno telo u automobil, došao je do svog stana, uzeo skuter i napunio rezervoar benzinom.

Nakon ubistva, pojavio se u jednom restoranu gde je seo da jede, a tog dana je svraćao još dva puta.

Aleksandar Pasini
Aleksandar Pasinifoto: Printscreen/Facebook

Uveče se odvezao sa Sabrininim automobilom, u kojem je bio njen leš, do naselja Vergonzana, u okrugu Kremona, i nešto posle 22 časova je podmetnuo požar koji je trebalo da zataška dokaze.

Nakon što je stigla dojava o požaru, policija je krenula da istražuje slučaj, a prvobitno se mislilo da otisci preminule Sabrine pripadaju psu. Međutim, na kraju je utvrđeno da pripadaju 39-godišnjakinji, prenosi Fanpage.

Sabrina Bekali
Sabrina Bekalifoto: Printscreen/Facebook

Sudija je na preliminarnom saslušanju u Kremoni osudio Pasinija na 6 godina zatvora, ali je Apelacioni sud poništio kaznu i osudio ga na 18 godina i 8 meseci robije. Kasnije je tu kaznu potvrdio i Vrhovni kasacioni sud.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf/ A.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.