SRAMNA KAZNA ZA FUDBALERA KOJI JE SILOVAO I UBIO MILENU NA PROSLAVI 18. ROĐENDANA: Evo na koliko ide iza REŠETAKA!
Fudbaler koji je silovao i ubio devojku, Foto: Printscreen/Fussball.de

SRAMOTA!

SRAMNA KAZNA ZA FUDBALERA KOJI JE SILOVAO I UBIO MILENU NA PROSLAVI 18. ROĐENDANA: Evo na koliko ide iza REŠETAKA!

Milena je kobne večeri došla kod svoje dve drugarice, koje su slavile punoletstvo u jednom klubu u Bramšeu, a oko 1.30 časova gosti su primetili da je nestala

Objavljeno:

Džoel G. (20), fudbaler koji je silovao i ubio Milenu O. na proslavi 18. rođendana u Nemačkoj, osuđen je na samo devet godina zatvora.

On je, kako je dokazano, u martu ove godine Milenu odvukao sa žurke u gradu Bramše, silovao je i naneo joj teške telesne povrede, od kojih je ubrzo preminula.

Milena je kobne večeri došla kod svoje dve drugarice, koje su slavile punoletstvo, a oko 1.30 časova gosti su primetili da je nestala.

Posle duge potrage, Milena je pronađena oko 2:40 sati na sportskom terenu sa teškim povredama. Odeća joj je bila iscepana i bila je sva krvava. Uprkos spasilačkim naporima, preminula je ubrzo nakon dolaska u bolnicu.

Džoel je uhapšen nekoliko sati kasnije u stanu svoje majke. Istragom je ustanovljeno da je ranije prijavljivan zbog proganjanja, te da je kao tinejdžer silovao jednu ženu.

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

(Espreso/ Telegraf/ I.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.