POGINULA MAJKA PETORO DECE: Sara izgubila život dok je pomagala žrtvama nesreće, svi kažu da je bila HEROJ
Američka policija, Foto: Printscreen/Youtube

tragedija

POGINULA MAJKA PETORO DECE: Sara izgubila život dok je pomagala žrtvama nesreće, svi kažu da je bila HEROJ

Na Saru naleteo automobil dok je pomagala žrtvama nesreće

Objavljeno:

Majka petoro dece iz Džordžije poginula je prošle nedelje nakon što ju je udario automobil kada je pokušala da pomogne drugom vozaču koji je učestvovao u odvojenoj nesreći, saopštila je policija.

Incident je se desio u jedan sat posle ponoći po lokalnom vremenu.

- Automobil "sedona" je prošao kroz sve saobraćajne trake, udario u srednju barijeru, zatim ponovo prošao kroz sve trake i udario u desnu zaštitnu ogradu, usput udarivši i više vozila - navodi se u saopštenju za štampu.

Dok se dešavala nesreća, crni "dodž čelendžer" koji je kretao krajnjom desnom trakom izgubio je kontrolu i udario dva pešaka koji su se zaustavili da "prijave početni udes i pruže pomoć", saopštila je policija.

Policija je saopštila da su pešaci prevezeni u lokalnu bolnicu. Jedan putnik je prevezen sa teškim povredama, dok drugi pešak — identifikovan kao 38-godišnja Sara Bolt iz Monroa, Džordžija — nije preživeo.

Vozaču "sedone" je ukazana pomoć na licu mesta i pušten je sa lakšim povredama, saopštila je policija, koja je navela da vozač "dodž čelendžera" nije povređen.

Sarin čin herojstva nije bio iznenađenje za njenog supruga Roberta, koji je rekao da ga je Sara jednom prilikom zamolila da stane kako bi spasila kornjaču na putu.

- Šta god da je radila, uvek je pazila na druge ljude, a ne na sebe - rekao je on.

Bonus video:

00:37

Saobraćajna nesreća u Raški

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.