DEVOJKA TRAŽILA OD STJUARDESE ČAŠU MLEKA: Razlog je jeziv, ocrtala se JEDNA REČ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Alohaocean

kreativnost

DEVOJKA TRAŽILA OD STJUARDESE ČAŠU MLEKA: Razlog je jeziv, ocrtala se JEDNA REČ! (VIDEO)

Ono što je uradila oduševilo je milione, a ovaj savet je zlata vredan!

Objavljeno:

Mnogi od nas mogu da se nađu u opasnosti. Često ne umemo da pronađemo pravi način da nekome ukažemo na to da nam je potrebna pomoć. U tome nas sprečava strah ili manjak ideja, a ovo može da bude jedan od boljih načina da nekome diskretno kažete da ste u problemu. Devojka u avionu je uz pomoć markera i malo mleka uspela da se spasi momka koji je bio njen saputnik.

Autori kanala pod nazivom "Ofišl Aloha Oušn", inače momak i devojka, predstavljaju svakodnevne situacije u kojima možemo da se nađemo, a ne izostaju i one na koji način možemo da se izvučemo iz nevolje.

Snimak je postao viralan istog momenta i sakupio je više od 200.000 sviđanja i 4.6 hiljade komentara. Naime, devojka sedi u avionu sa momkom. U momentu kada je prišla stjuardesa da je pita šta želi da popije, ona je tražila da joj sipa mleko u čaj.

U tom trenutku njen partner joj se drsko obraća i govori kako ima dovoljno već mleka i da to nije dobro za njene kukove. Devojka vidno istraumirano odgovara da je želela samo malo mleka. Muškarac postaje još više besan i vidno je da pokušava da iskontroliše svaki potez ove devojke pa čak i to šta će da popije. Međutim, izgleda da to nije jedini problem. Istina je još mračnija.

Razlog zbog kojeg je ova devojka tražila beli napitak jeste da bi do izražaja došla jedna reč napisana markerom na providnoj plastičnoj čaši, a to je "Pomoć". Stjuardesa se odmah obratila pilotu i osoblju aviona, tako da je taktika ove devojke urodila plodom.

Komentari ispod ovog video snimka nisu prestali da se ređaju i ljudi širom sveta su bili oduševljeni načinom na koji je pokazala da joj treba pomoć.

- Ovo je sjajno.

- Odlična ideja za sve one koji su u opasnosti.

- Ovo su ozbiljne stvari i neka vam ovo bude ideja, ukoliko se nađete u sličnoj situaciji.

- Veoma korisna poruka.

- Ko zna koliko devojaka je prošlo kroz ovo, a nije znala na koji način da nekome stavi do znanja da nešto nije u redu.

- Svaka vam čast, samo nastavite sa snimanjem - glasili su samo neki od komentara.

Bonus video:

00:10

BILA STJUARDESA, UZELA MIKROFON I ODMAH PRIVUKLA PAŽNJU NA ESTRADI: Tamara napravila promenu, sada je FATALNA PLAVUŠA! (VIDEO)

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.