CEO SVET POLUDEO ZA PRELEPOM SOFIJOM: Mnogima je postala TIHA PATNJA, a onda saznaju ISTINU i nije im DOBRO (FOTO)
Mila Sofija, Foto: Printscreen/Instagram/millasofiafin

veštačka inteligencija

CEO SVET POLUDEO ZA PRELEPOM SOFIJOM: Mnogima je postala TIHA PATNJA, a onda saznaju ISTINU i nije im DOBRO (FOTO)

Ova influenserka nikada u životu nije platila piće, niti je bila u Grčkoj, jer je ona produkt fotorealistične fantazije. Kada nije na odmoru, ona je na svom kancelarijskom poslu i pokazuje šta oblači

Objavljeno:

Njeni obožavaoci misle da su pronašli pravu ljubav, ali ona nije prava devojka.

Mila Sofija je influenserka generisana veštačkom inteligencijom (AI) čije fotografije na "Tviteru" i "TikToku" skupljaju hiljade lajkova.

- Ja sam 19-godišnja virtuelna devojka iz Helsinkija u Finskoj. Napravio me je AI. Proverite moje druge naloge na društvenim mrežama sa linka ispod - stoji u "Tviter" biografiji na Sofijinom nalogu.

Sofija, koja se naziva @AiModelMilla na svom verifikovanom nalogu na "Tviteru" jasno kaže za sebe da ne postoji u stvarnosti, ali njenih skoro 9000 pratilaca to ne sprečava da traže da se upoznaju sa njom.

- Vau, pogledaj se, tako zapanjujuće lepa sa prelepim osmehom - piše jedan korisnik "Tvitera".

- Hvala za još jedan sjajan pogled na Santorini! U belom bikiniju izgledate divno, neverovatno, lepo, prelepo, zapanjujuće i oduzimate dah. Uživaj u odmoru - napisao je drugi.

- Tužno je videti te kako odlaziš iz Grčke. Imaš osmeh. Hvala ti - piše treći.

Ova influenserka nikada u životu nije platila piće, niti je bila u Grčkoj, jer je ona produkt fotorealistične fantazije. Kada nije na odmoru, ona je na svom kancelarijskom poslu i pokazuje šta oblači.

U drugom postu na "Tviteru" sa heštegovima #diversitymatters i #womeninwork, ona pozira sa narandžastom kacigom i u kombinezonu kao da je građevinski radnik.

- Ponosno predstavljam žene u radnoj snazi! - glasi napis na fotografiji sa preko 13.000 pregleda i 450 lajkova.

Ali ako mislite da je njena objava trebalo da podstakne žene da se pridruže poljima u kojima dominiraju muškarci, nemojte da vas zavara.

Njen sledeći tvit glasi: "Posao je težak, morala sam da smanjim svoju odeću", praćen heštegovima poput #EmpoweredWomen, #StrengthAndBeauty, #WomenInConstruction, #DiversityMatters, #InspiringWomen i #ConfidentWomen.”

Njen "TikTok", koji sadrži iste slike kao i njen "Tviter", ima više od 80.000 pratilaca i više od 600.000 lajkova.

Ljudi možda traže izlazak sa devojkom iz snova, ali ono što ona dobija od toga su korisnički podaci, informacije koje će joj pomoći da se još više razvija.

Influenserka ima sopstvenu veb-stranicu, sa odeljkom o obrazovanju koji kaže da studira na Univerzitetu života od juna 2023.

- Biti virtuelni influenser generisan veštačkom inteligencijom nije baš tipičan obrazovni put, ali dozvolite mi da vam kažem, ja sam uvek u toku, učim i razvijam se kroz fensi algoritme i analizu podataka. U sebi imam programiranu ovu ogromnu bazu znanja, koja me drži u toku sa najnovijim modnim trendovima, uvidima u industriju i svakim tehnološkim napretkom - stoji u opisu njenog obrazovanja.

Sofija trenutno razmišlja da postane modni ambasador i virtuelni influenser, piše na njenom sajtu. Samo je pitanje koji brend će je angažovati, prenosi "Post".

- Kao model, donosim neuporedivu i futurističku perspektivu u carstvo stila. Bilo da je u pitanju modna pista ili digitalni pejzaž, moja strast leži u predstavljanju najnovijih trendova i pomeranju granica u modnoj industriji koja se stalno razvija - kaže ona o sebi.

Bonus video:

00:19

Devojka sa krilima češlja i hrani bebu

(Espreso/Ona.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.