"SEKO, UMIREM": Anđela se suočila sa najstrašnijom situacijom, brata joj je ubila LIMENKA PIVA!
Doktorka, Foto: Printscreen/Twitter/@ateenyalien

užas

"SEKO, UMIREM": Anđela se suočila sa najstrašnijom situacijom, brata joj je ubila LIMENKA PIVA!

Ona je nekako uspela da održi brata u životu i on je primljen u gradsku bolnicu u Oklandu, gde je nažalost preminuo pet dana kasnije

Objavljeno:

Mladić sa Novog Zelanda iznenada je preminuo početkom marta. On je počeo da se trese i ponaša “kao da ga je obuzeo đavo”, nakon što je popio pivo u koje je sipan metamfetamin.

Ejden Sagala (21) popio je pivo sa kolegom posle posla 2. marta, a preminuo je pet dana kasnije u bolnici u Oklendu, navodi list New Zealand Herald.

Njega je sa posla do kuće odbacila sestra Anđela Sagala. Momak je privremeno živeo sa njom i njenim dečkom jer je dobio novi posao u blizini. Čim ga je ostavila izašla je na večeru, ali ju je dečko ubrzo zvao da se pod hitno vrati.

Dok je Anđela, koja je inače doktorka, stigla Ejden se već srušio na pod i činilo se da ima napad.

– Nije bio pri sebi. Izgledao je kao da je opsednut. Bio je na podu i pokušavao je da se vrpolji sa nosom, a onda se okrenuo prema meni i rekao: „Seko, umirem” – kazala je ona za Newshub.

– Pazila sam na njegov puls i pokušavala da ga održim. Samo sam mu pričala: “Ostani sa mnom, brate”, sve dok mu u roku od nekoliko sekundi ruke i usne nisu poplavele. Tada su obavila reanimaciju – ispričala je Anđela.

Ona je nekako uspela da održi brata u životu i on je primljen u gradsku bolnicu u Oklandu, gde je nažalost preminuo pet dana kasnije.

Kada su stigli nalazi, šokirala se što je Ejdenov urin bio pozitivan na metamfetamin. Policija je kasnije testirala pivo koje je Sagala dobio od kolege i otkrila da su neke od 24 limenke sadržale narkotik, dok su druge bile obično pivo.

– Limenka koju je popio bila je puna meta – rekla je Anđela.

Ona je svog mlađeg brata opisala kao srećnog, inteligentnog i zabavnog momka.

Policija je pokrenula opsežnu istragu posle tragedije i zaključila da Ejden nije znao za drogu u pivu, niti je učestvovao u njenoj distribuciji. Taj brend piva je povučen iz prodaje, a ubrzo je otkriveno skladište sa 328 kilograma metamfetamina, zajedno sa paletama limenki piva koje su dileri punili drogom, fabrički zatvarali i tako krijumčarili.

02:07

PEVAO SAM I PRED OPERACIONI STO, ŠTA ĆU, MORAO SAM Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT

(Espreso/Objektiv.rs, nzherald.co.nz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.