EVO KOLIKO GODINA IMA PREMIJERKA ČIJI SU SKANDALOZNI VIDEO SNIMCI ISPLIVALI U JAVNOST: Ostaćete ZATEČENI!
Sana Marin, Foto: Profimedia

OVO NISTE OČEKIVALI

EVO KOLIKO GODINA IMA PREMIJERKA ČIJI SU SKANDALOZNI VIDEO SNIMCI ISPLIVALI U JAVNOST: Ostaćete ZATEČENI!

Preuzevši dužnost sa 34 godine, ona je najmlađa osoba koja je kancelarija u finskoj istoriji, kao i trenutno treći najmlađi državni lider na svetu posle Dritana Abazovića iz Crne Gore i Gabrijela Borića iz Čilea

Objavljeno: 10:55h

Sana Marin je finska političarka koja je bila premijerka Finske od 2019. Članica Socijaldemokratske partije Finske (SDP), ona je član parlamenta od 2015. godine.

Nakon ostavke Antija Rinnea nakon kontroverze o štrajku pošte, Marin je izabrana za premijerku 8. decembra 2019.

Preuzevši dužnost sa 34 godine, ona je najmlađa osoba koja je kancelarija u finskoj istoriji, kao i trenutno treći najmlađi državni lider na svetu posle Dritana Abazovića iz Crne Gore i Gabrijela Borića iz Čilea.

Sana Marin je rođena u Helsinkiju. Takođe je živela u Espou i Pirkali pre nego što se preselila u Tampere.

Njeni roditelji su se razdvojili kada je bila veoma mlada; porodica se suočila sa finansijskim problemima, a Marinin otac, Lauri Marin, borio se sa alkoholizmom.

Nakon što su se njeni biološki roditelji razdvojili, Marin je odgajala majka i mamin ženski partner.

Marin je završio srednju školu Pirkkala 2004. godine sa 19 godina. Radila je u pekari i kao blagajnica dok je studirala, diplomirala je i magistrirala administrativne nauke na Univerzitetu u Tampereu.

Tokom globalne pandemije COVID-19 2020. godine, Marinov kabinet je uveo vanredno stanje u Finskoj kako bi ublažio epidemiju.

1 / 7 Foto: Profimedia

Pre nekoliko dana finska premijerka ponovo se našla na udaru kritika zbog partijanja.

Na internetu se pojavio snimak koji pokazuje kako se zabavlja i đuska sa prijateljima što je mnoge građane razljutilo jer smatraju da više vremena posvećuje žurkama, umesto da rukovodi državom.

Finska premijerka Sana Marin (36) ponovno se našla na udaru kritika zbog još jednog snimka koji je procurio u javnost a na njemu se ona vidi kako intimno pleše s muškarcem u noćnom klubu.

Snimak je nastao u noćnom klubu malo nakon 2.30 ujutro, 7. avgusta s rukama oko muškarca za kojeg se ne čini da je njen suprug. Muškarac je držao ruke na leđima premijerke i svoje lice približavao njenom vratu, javlja Daily Mail.

Snimak je procureo dan nakon što je Marin bila prozvana da konzumira narkotike zbog video snimka na kojem je bila na zabavi u kući, a neko u pozadini spominjao kokain.

Svedoci koji su bili u klubu tvrde da je Marin na isti način plesala s nekoliko muškaraca, ali to se uopšte ne vidi na snimku.

Sana Marin je rođena 16. novembra 1985. godine, što znači da ima samo 36 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.