Da li živimo u nacističkoj Nemačkoj? TRAMP SVE BESNIJI!
Foto: AP

afera trese sve

Da li živimo u nacističkoj Nemačkoj? TRAMP SVE BESNIJI!

On je tako reagovao na izveštaj CNN da u poverljivim dokumentima koji su predati njemu i Baraku Obami
Objavljeno: 14:41h

Izabrani predsednik SAD Donald Tramp odbacio je navode o tome da Rusi imaju kompromitujuće lične i finansijske podatke o njemu, kao "politički lov na veštice".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Lažne vesti! Ovo je totalni politički lov na veštice! Rusija je rekla da je taj neverifikovani izveštaj plaćen od strane mojih političkih protivnika i da je potpuna i totalna izmišljotina, potpuni nonsens! Rusija nikada nije pokušala da pokaže moć na meni. Ja nemam ništa sa Rusijom – ni dilove, ni pozajmice, ništa! - naveo je Tramp.

PUTIN DRŽI TRAMPA U ŠACI I UCENJUJE GA SEKS AFEROM?! Dokumenti CIA digli buru u Americi!

TRAMP PLATIO PROSTITUTKE DA URINIRAJU PO KREVETU U KOJEM JE SPAVALA OBAMINA ŽENA: Detalji šokantnog izveštaja CIA! (FOTO)

On je tako reagovao na izveštaj CNN da u poverljivim dokumentima koji su predati njemu i Baraku Obami piše da Rusi tvrde da imaju kompromitujuće lične i finansijske podatke o Trampu. - Lagano sam pobedio na izborima, veliki pokret je verifikovan, a protivnici pokušavaju da omalovaže našu pobedu ovim lažnim vestima. Jadna država! Obaveštajne agencije nikada ne bi smele da dozvole da ovakve lažne vesti cure u javnost. Ovo je poslednji pucanj u mene. Da li mi živimo u nacističkoj Nemačkoj? - upitao je Tramp.

Ti navodi su bili predstavljeni uz izveštaj o ruskom hakovanju tokom predsednickih izbora 2016. godine. Takođe, nekoliko američkih medija objavilo je dokument od 35 stranica, a ta priča cirkuliše u Vašingtonu već mesecima.

Dokumenti opisuje "seksi" video snimak sa prostitutkama tokom Trapove posete jednom hotelu u Moskvi 2013. godine. Takođe navode da su ruski zvaničnici predlagali unosne poslove kako bi mogli da utiču na Trampa, prenosi AFP.

- Obaveštajne agencije nikada ne bi smele da dozvole da ovakve lažne vesti cure u javnost. Ovo je poslednji pucanj u mene. Da li mi živimo u nacističkoj Nemačkoj? - upitao je Tramp.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.