Sve je izgubila, ali bi opet isto uradila: Ispovest žene koja je otkrila najveću Tuđmanovu prevaru! (FOTO)
Foto: Profimedia

17 godina kasnije

Sve je izgubila, ali bi opet isto uradila: Ispovest žene koja je otkrila najveću Tuđmanovu prevaru! (FOTO)

Prva zviždačica u Hrvatskoj izgubila je posao baš kao i njen suprug, porodica je godinama maltretirana, danas živi u socijalnom gradskom stanu
Objavljeno:

- Ništa ne bih drugačija uradila, bez obzira na sve što mi se dogodilo. Jednostavno nisam mogla drugačije - kaže Ankica Lepej čije je otkriće do temelja uzdrmalo Tuđmanov režim. Ne zamera nikome ništa, ali joj je žao što i drugi nisu postupali poput nje.

- Ćutljive javnosti se ni jedna vlast ne boji. Ljudi kao da ne razumeju da imaju pravo da se bune kada stvari oko njih nisu dobre. Nimalo ne cene svoju individualnu slobodu, a bez nje nema ni slobodnoga društva - tvrdi Ankica Lepej.

Žao joj je i što poslednjih godina ne može na proteste protiv loše vlasti, ali nada se da će uskoro moći. Čim završi svoju bitku za preživljavanje.

foto: Profimedia

Preživela je Tuđmana, pobediće i u ovoj, a onda će nastaviti glasno govoriti što misli o njegovom nasleđu i onima koji se na njega pozivaju ili nose njegovu bistu po zemlji. - Ništa dobro, nemam ni jednu dobru reč za njega kao ni pre 20 godina -zaključuje Lepej.

(Espreso.co.rs / Index.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.