Tompson divljao na Prvom programu HRT-a uz ustaški poklik - Za dom spremni!
Foto: Printscreen/HRT/Index.hr

to je ta europska demokracija

Tompson divljao na Prvom programu HRT-a uz ustaški poklik - Za dom spremni!

Organizaciju koncerta nahvalio je i direktor HRT Siniša Kovačić i pored toga što se iz publike više puta čulo skandiranje "Za dom spremni"
Objavljeno: 12:55h

Organizaciju koncerta nahvalio je i direktor HRT Siniša Kovačić i pored toga što se iz publike više puta čulo skandiranje "Za dom spremni". Isto se skandiranje nastavilo i nakon pesme, te još nekoliko puta tijekom večeri.

Hrvatski portal navodi da je prenos, uz vatromet, završio upravo Tompson pesmom "E, moj narode" u kojoj upozorava na opasnosti od komunista i masona. Nakon te pesme prenos je prekinut, a poslednje što se čulo u prenosu je skandiranje publike "Za dom - spremni!" Ipak, kako navodi isti mediji policija je Tompsonu uručila prekršajnu prijavu nakon koncerta zbog ustaškog povika.

- Dana 5.8.2016. godine, u 23:45 u Kninu, na stadionu FK Dinara, prilikom održavanja koncerta povodom proslave Dana pobede i domovinske zahvalnosti, isti je glasno pevao 'Za dom spremni!', čime je počinio prekršaj iz člana 5. Zakona o prekršajima protiv DRH-a - stoji u prijavi.

(Espreso.co.rs / Index.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.