PETRA JE NAJZGODNIJA DOKTORKA U REGIONU, HRVATICA PUCA KAKO IZGLEDA: Beli mantil rado menja za VRELE KADROVE, grmi
Petra Meštrić, Foto: Printscreen/Instagram/petramestricpm

ATRAKTIVNA PLAVUŠA

PETRA JE NAJZGODNIJA DOKTORKA U REGIONU, HRVATICA PUCA KAKO IZGLEDA: Beli mantil rado menja za VRELE KADROVE, grmi

Doktorka na novom Instagram nalogu svakodnevno deli provokativne fotografije, ali i brojne detalje iz svog luksuznog života

Objavljeno:

Hrvati tvrde da je njihova doktorka Petra Meštrić jedna od najzgodnijih u svojoj profesiji i potpuno su opčinjeni njenim izgledom.

Ova atraktivna plavuša je diplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Rijeci, a sem toga ubrzo je postala veoma popularna na društvenim mrežima gde je prati preko 80. 000 ljudi, a zanimljivo je da je ranije imala profil od 100. 000 pratilaca, koji joj je hakovan.

Ona je otkrila da je zahvaljujući tom profilu finansirala studentski život, a ostala je upamćena i po zanimljivom, neobičnom oglasu u okviru kog je usamljenim muškarcima za Dan zaljubljenih ponudila šetnju.

Doktorka na novom Instagram nalogu svakodnevno deli provokativne fotografije, ali i brojne detalje iz svog luksuznog života.

U jednoj od poslednjiih objava obavestila je pratioce da je promenila radno mestu.

"Od sad radim kao doktorka u Ambulanti za školsku i sveučilišnu medicinu. Naravno veselim se novim radnim izazovima I odlicno mi je da ću sad moći raditi malo vise na toj prevenciji, edukaciji... U školskoj medicini fokusirani smo na zdravstvenu skrb dece i adolescenata. Posao uključuje pregledanje dece kako bi pravovremeno otkrili zdravstvene probleme", napisala je doktorka.

Osim toga, Petra od ove godine ima i novu titulu, postala je Miss fotogeničnosti na izboru Lice godine Zagreba 2023.

"Sećam se da sam kao devojčica uvek želela učestovati na izborima za Miss. Obećala sam maloj sebi da ću joj jednog dana ispuniti sve zelje. Pa tako je došao red i na ovu. Svi mi imamo želje i planove ali život nas ponekad odvede u drugom smeru. I to je u redu. A ponekad nam život opet pruzi prilike, za koje smo mislili da ih nikad vise nećemo imati. Hvala sto ste maloj Petri ispunili njen dečji san. Odraditi reviju u polu štiklicama nakon teške povrede koljena isto je bio veliki izazov za mene ali u životu sam naučila da ne postoji savršeno vreme, savršen trenutak i ako ga cekamo, život ćemo provesti u čekanju. Srećna sam što sam osvojila titulu Miss fotogeničnosti na izboru Lice godine Zagreba 2023. Hvala svima!", navela je doktorka na Instagramu.

Petra je uprkos diplomi doktora ostala verna ranijem poslu, pa tako i ove godine radi kao hostesa na Zrću. Kaže da na to gleda više kao na zabavu nego na posao i da se time bavi već 10 godina.

"Školovana sam lekarka, ali ipak radim kao hostesa. Svima nam je cilj da što lakše zaradimo novac, zar ne? Meni je medicina draga, ali trenutno to ne radim jer ne mogu da se posvetim tome 100 odsto. Žao mi je što ne radim u struci, ali znam da ne bih bila 100 odsto glavom tamo, a ne volim stvari raditi na pola… Ako i kad ipak odlučim raditi u struci, uzeću opciju sekundarijat - rad pod nadzorom starijeg doktora u trajanju od šest meseci i za 50 odsto lekarske plate. Tek nakon toga planiram početi sa samostalnim radom. Iako se mnogima ova moja odluka čini jako nezrelom i glupom, verujte mi, zrelija je od većine ljudi, nebitno kog zanimanja, koji svoj posao obavljaju ofrlje i s frustracijom", ispričala je ova mlada dama za "Index.hr".

Petra je istakla da bi u budućnosti volela da se bavi javnim poslom, a istakla je i da odlično zarađuje od Instagrama, pa će probati da zadrži fokus i na tome. Ona je dodala i da joj ne smetaju predrasude koje je prate, jer ih imaju samo oni koji je ne poznaju.

"Ja se držim onoga da je u životu najbitnije biti sretan i ispunjen i da svatko ima slobodu da radi ono što želi, dokle god ne ugrožava slobodu druge osobe. Često dobijam komentare od svojih kolega i drugih članova akademske zajednice u kojima me podržavaju, te mi čestitaju na hrabrosti da živim onako kako se brojni ljudi ne bi usudili. Ja tvrdim da nisam nikome ništa dužna, nikome ne moram podilaziti, ne živim od tuđih mišljenja i baš zato ostvarim sve što zamislim", zaključila je dr Meštrić.

Bonus video: DOKTORKA NAVELA NAJVAŽNIJE MERE ZA PREVENCIJU PSORIJAZE! U Srbiji 140.000 obolelih, a 50 odsto pacijenata ima JOŠ JEDAN PROBLEM

00:45

DOKTORKA NAVELA NAJVAŽNIJE MERE ZA PREVENCIJU PSORIJAZE! U Srbiji 140.000 obolelih, a 50 odsto pacijenata ima JOŠ JEDAN PROBLEM

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.