DA LI JE OVO NAJVRELIJA DOKTORKA NA SVETU? Pacijenti u TRANSU kada vide NJENO TELO, a zbog 1 stvari svi ZABRINUTI
Stejsi Neito, Foto: Printscreen Instagram/ staceynaito

šta kažete na ovo?

DA LI JE OVO NAJVRELIJA DOKTORKA NA SVETU? Pacijenti u TRANSU kada vide NJENO TELO, a zbog 1 stvari svi ZABRINUTI

Kada vide kako izgleda najzgodnija doktorka na svetu, pacijenti zaneme od šoka

Objavljeno: 19:31h

Često mi kažu da sam najzgodnija doktorka na svetu i to mi laska. Ljudi valjda ne očekuju da doktori budu seksi, kao da je to nešto čudno, rekla je za doktorka Stejsi Neito za The Sun.

Stejsi radi kao fizijatar, a ujedno je i načelnica klinike u Los Anđelesu. Osim što je lekar, takmiči se u bodibildingu, sportzskoj disciplini zahvaljujući kojoj ima zategnuto telo. Kaže kako se zbog izgleda još na fakultetu morala boriti sa stereotipnim ispadima.

- Jedan doktor mi je prišao dok sam bila studentkinja. Rekao mi je da uopšte ne izgledam kao doktorka jer sam zgodna i u formi i da me pacijenti neće doživljavati ozbiljno - rekla je ona.

- Sad tek vidim. Ponekad su me kritikovali samo zbog izgleda. Neki pacijenti su bili zabrinuti kad su videli da su kod mene. Sumnjali su u mene samo na temelju izgleda. Kao da zgodna žena ne može biti dobra doktorka - rekla je zanosna doktorka.

'Pacijenti te neće shvatati ozbiljno'

Atraktivnu doktorku su često kritikovalizbog fizičkog izgleda, kao i hobija, smatrajući da doktorkine dolikuje da se bavi bodibildingom.

- Neki govore da nije primereno da se doktorica natječe u bodibildingu. Ali baš volim takve koji to govore - dodaje doktorka koja ne namerava odustati od takmičenja.

Bonus video:

01:26

ONA JE BILA NAJLEPŠA DEVOJKA SVIH VREMENA! Vanja Bulić o tragično nastradaloj pevačici: Kad zapleše to je bilo fantastično!

(Espreso / Stil, Milka Đukić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.