GDE BAŠ TAJ NASKUPLJI? Marjan Vajda otkrio koji uspeh sa Novakom mu je najdraži - Nadala još uvek boli!
Marjan Vajda i Novak Đoković, Foto: EPA/Andreu Dalmau

SEĆATE LI SE?

GDE BAŠ TAJ NASKUPLJI? Marjan Vajda otkrio koji uspeh sa Novakom mu je najdraži - Nadala još uvek boli!

Slovak se podsetio najblistavijeg momenta saradnje sa Đokovićem

Objavljeno: 09:28h

Novak Đoković i Marjan Vajda su prekinuli uspešnu saradnju posle 15 godina, ali njihovo prijateljstvo će trajati zauvek!

Novak je osvojio svih 20 Grend slem titula zajedno sa Vajdom, a Slovak se po okončanju saranje podsetio najupečatljivijeg momenta.

Govoreći o svojim najdražim trenucima u Novakovoj loži, Marjan je kao jedan od najponosnijih pomenuo finale Vimbldona 2011. godine.

Đoković je stigao do prvog okršaja za titulu u Ol Ingland klubu posle neverovatne sezone, suočivši se sa Rafelom Nadalom, tada prvi "reketom" sveta.

Novak je slavio sa 6:4, 6:1, 1:6, 6:3 za sat i 28 minuta i tako svrgnuo Nadala sa trona.

Goran Ivanišević, Marijan Vajda
foto: AP

- Bilo je mnogo neverovatnih trenutaka sa Novakom. Ako moram da izaberem jedan koji najviše cenim, to je pobeda nad Rafaelom Nadalom u finalu Vimbldona 2011. Bilo je to Novakovo prvo finale Vimbldona, a on je pobedio svetskog broja 1 i preuzeo mu ATP tron. Federer i Nadal su vodili rat za čelo ATP liste od 2004. godine, a Novak je prekinuo taj niz posle Vimbldona. To je zamene bilo da prvi put u karijeri treniram vodećeg igrača sveta - rekao je Marjan Vajda.

Inače, razlog rastanka je to što teniski stručnjak želi da se posveti porodici, a tokom intervjua je otkrio i sa kojom odlukom najboljeg srpskog tenisera se nije složio tokom protekle sezone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.