PAKAO! Đoković otkazao učešće u Abu Dabiju, gore vesti nismo mogli ni da sanjamo! (FOTO)
Foto: Profimedia

UŽAS

PAKAO! Đoković otkazao učešće u Abu Dabiju, gore vesti nismo mogli ni da sanjamo! (FOTO)

Taman kada smo se spremili da se opet zavalimo i uživamo u njegovim čarolijama, desio se OGROMAN PEH

Objavljeno: 12:35h

Novak Đoković neće učestvovati na egzibicionom turniru "Mubadala Svetski teniski klasik" u Abu Dabiju, jer je proteklih nekoliko dana osetio bolove u laktu. Posle saveta lekarskog tima doneta je odluka da propusti ovo egzibiciono takmičenje.

- Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u poslednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda lekari su me savetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama. Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gde volim da učestvujem - istakao je.

foto: EPA/ Nic Bothma

A, kada će se vratiti nastupima?

- Ostaje mi da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što pre mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam. Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana - dodao je.

GOTOVO: Srbija ima novog selektora! ON će voditi Orlove na Mundijalu! (FOTO)

Đoković je već šest meseci van terena upravo zbog povrede lakta, pa samo ostaje da se nadamo da će se što pre oporaviti...

Inače, njegovo mesto na meču protiv Roberta Bautiste Aguta zauzeće Endi Mari, tako da, teniski fanovi definitivno neće ostati uskraćeni...

BONUS VIDEO: Dražen Luburić - najbolji odbojkaš Srbije za 2017. godinu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.