GOTOVO: Srbija ima novog selektora! ON će voditi Orlove na Mundijalu! (FOTO)
Trening fudbalske reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi, Foto: Dado Đilas

DANAS ĆE POSTATI ZVANIČNO

GOTOVO: Srbija ima novog selektora! ON će voditi Orlove na Mundijalu! (FOTO)

Nema više nikakve dileme ko će predvoditi Srbe u Rusiji

Objavljeno: 15:07h

Iako je u četvrtak na adresu Fudbalskog saveza stigla kandidatura Zorana Đorđevića za selektora Srbije u fudbalu, ona po (nažalost), neće biti razmatrana, pošto je na to mesto i zvanično postavljen dosadašnji v.d. Mladen Krstajić.

Krstajić će novi selektor postati posle sednice Stručnog i Izvršnog odbora na Terazijama 3, u Beogradu. Najpre je Stručni odbor predložio kandidata, a pod oznakom „hitno“ reagovaće i Izvršni odbor, jedini organ koji ima moć odlučivanja, i potvrdio izbor struke.

Mladen Krstajić sa stručnim štabom
Mladen Krstajić sa stručnim štabomfoto: Dado Đilas

Članovi Stručnog odbora su bivši selektor Ilija Petković, potpredsednk FSS Savo Milošević, sportski direktor reprezentacije Goran Bunjevčević, nekadašnji reprezentativac i trener Crvene zvezde Zoran Filipović, kao i Slobodan Pavković.

VELIKI PREOKRET, NEK SE ČUVA BRAZIL: Srbija dobija pojačanje za Svetsko prvenstvo! (FOTO)

- Krstajić je dobio naše poverenje da u narednom periodu zaključno sa Svetskim prvenstvom u Rusiji sa mesta selektora predvodi seniorski tim Srbije. O detaljima dogovora sa Krstajićem razgovaraćemo više po završetku praznika kada će biti organizovana i njegova promocija, negde u drugoj polovini januara. U svakom slučaju, izbor Stručnog odbora je definitivno Mladen Krstajić - izjavio je Bunjevčević ujedno i potpredsenik Stručnog odbora FSS.

Krstajić je posle odlaska Slavoljuba Muslina vodio 'Orlove' na azijskoj turneji u novembru kada su ostvarene pobede nad Kinom (2:0) i remija protiv Južne Koreje (1:1).

BONUS VIDEO: Obraćanje Davora Ristovića na Novogodišnjem koktelu Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.