Kirjosova surova realnost, bio je blizu SAMOUBISTVA! Brutalno iskren o tome zašto nema trenera!
Uspeh karijere, polufinale Vimbldona: Nik Kirjos, Foto: EPA/Kieran Galvin

a svi mislili šaljivdžija...

Kirjosova surova realnost, bio je blizu SAMOUBISTVA! Brutalno iskren o tome zašto nema trenera!

"Bio je to jedan od mojih najmračnijih perioda"

Objavljeno:

Za razliku od preostala tri meča četvrtfinala Vimbldona koja su završena posle pet setova, australijski teniser Nik Kirjos svoj posao protiv Kristijana Garina završio je ubedljivim trijumfom rezultatom 3:0.

Kirjos je na taj način ostvario svoj najveći uspeh na nekom Gren slemu, te otuda ne čudi što su ga mediji "rešetali" pitanjima na konferenciji za medije. jedno od njih je bilo vezano za to što Nik nema trenera, a sam igrač je rekao:

USPEH KARIJERE NIKA KIRJOSA! Kontroverzni Australijanac u polufinalu Vimbldona!

Nik Kirjos
foto: EPA/Tolga Akmen

- Da, nemam trenera! Nikada ne bih nekome stavio toliki teret. Svaki član mog tima ima veoma važnu ulogu. Niko ne poznaje moj tenis više od mene, bavim se ovim sportom od svoje sedme godine i veoma sam srećan.

Međutim, nije Nik uvek bio srećan kada je u pitanju "beli sport" - što je i sam priznao i ponovo da je pre nekoliko godina razmišljao o samoubistvu.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Bio je trenutak kada je malo falilo da završim sa sportom. Još prošle godine sam govorio o svom mentalnom stanju, da sam se samopovređivao i imao samoubilačke misli - rekao je Kirjos koji je u "crnu rupu" upao 2019. godine.

Podsetimo, o tome je nedavno pričao:

NIKAD MU NIJE IŠLO BOLJE, A SAD SKANDAL NAD SKANDALIMA: Kirjosu prete 2 godine zatvora zbog napada na devojku!

- Bio je to jedan od mojih najmračnijih perioda. Imao sam samoubilačke misli i bukvalno sam se borio da ustanem iz kreveta, a kamoli da igram pred milionima. Bio sam usamljen, depresivan, negativan, konzumirao sam alkohol, drogu, odbacio sam porodicu i prijatelje.

U međuvremenu, Kirjos se izdigao, 2021. godine je upoznao Kostih Haci koja se ne odvaja od njega i očigledno sjajno utiče na njegov život.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.