Njega niko nije očekivao tu: Bogoljub Karić u sevdahu dok Đoković peva! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@IlVoloFanClubIT

i on bio među zvanicama

Njega niko nije očekivao tu: Bogoljub Karić u sevdahu dok Đoković peva! (VIDEO)

Nekadašnji čelnik "BK grupe" koji već godinama živi u Belorusiji zbog procesa koji se vodi protiv njega, bio je među gostima na dobrotvornoj večeri Fondacije "Novak Đoković"
Objavljeno: 09:38h

Sve zbog ljubavi: Novak pred svetskim zvezdama zapevao Jeleni! (VIDEO)

Takođe Karić, je bio odmah sto do stola sa srpskim sportistom, pa je tako uspeo da zabeleži svojim telefonom i trenutak kada su Nole i Jelena razmenjivali nežnosti.

Kako je ispričao za "Blic", on nije učestvovao u aukciji, te nije priložio novčana sredstva, ali je zato dao na licitaciju noćenje u vili "Jelena" i obilazak Beograda za koje je jedan par izdvojio 25.000 evra.

Đoković i prijatelji pravili šou u Milanu: Nole kao balerina, Serena padala na guzu, a muž i žena se svađali! (FOTO) (VIDEO)

- Bilo je fantastično kao i uvek kada su u pitanju događaji koje organizuju Novak i Jelena Đoković. Takvim događajima, koji imaju samo jednu svrhu, a to je pomoć deci Srbije, mojoj porodici je čast da prisustvuje. Uvek smo tu da podržimo Novaka i pozitivnu energiju koju on šalje. Ovakvim manifestacijama Srbija može da stigne na vrh sveta, a naša zemlja nema boljeg ambasadora od Đokovića i ostalih sportista - rekao je Karić.

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.