POTROŠILA SAM SVE KONDOME: Vrela sportistkinja koja je jurcala za Noletom pričala o bludu u Olimpijskom selu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

otkrila tajnu!

POTROŠILA SAM SVE KONDOME: Vrela sportistkinja koja je jurcala za Noletom pričala o bludu u Olimpijskom selu! (FOTO) (VIDEO)

Lerin Franko otkrila šta se dešavalo na Olimpijskim igrama u Pekingu i Londonu

Objavljeno: 11:35h

Paragvajska atletičarka Lerin Franko koja je slavu stekla zahvaljujući svojoj lepoti govorila je o zanimljivoj temi.

I AKO PREŽIVI OLIMPIJAKOS, PARTIZAN ČEKA NOVI PAKAO: Ovo je sve što morate da znate o daljem putu srpskog prvaka ka Ligi šampiona ili Ligi Evrope!

Atletičarka koja je na Olimpijskim igrama u Pekingu i Londonu nastupala u disciplini bacanje koplja, iznela je svoj stav o dešavanjima u olimpijskom selu, dešavanjima koja se karakterišu kao javna tajna:

- Na Olimpijskim igrama je najgore. Svašta sam videla, doživela. Moje cimerke su tako jedva čekale da završe takmičenje pa da potroše sve kondome što su ih dobile. Niko od njih nije razmišljao o rezultatima. Kako sam ja bila u vezi s dečkom iz reprezentacije, ni meni nije ostao nijedan kondom - ispričala je lepa atletičarka.

Prelepa bacačica koplja koja je bila i prva pratilja u izboru za mis Paragvaja, bila je najviše fotografisana sportistkinja na Olimpijskim igrama u Pekingu, dok je na igrama u Londonu izazvala pažnju time što je često dolazila da gleda mečeve Novaka Đokovića, za koga je istakla da joj je omiljeni sportista.

Evo još nekih fotografija prelepe atletičarke koja je ovim izjavama samo podgrejala maštu svima koji žele da znaju šta se u olimpijskom selu dešava.

#tbt #sportsillustrated #banff #canada #mujerparaguaya #nature #fashion #likeforlike #bikini #girls

Објава коју дели LerynFranco (@lerynfranco1) дана

BONUS VIDEO: Varvari izbacuju navijača sa tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.