Da li će Bobi igrati u Riju? Đorđević je doneo svoju odluku!
Foto: Filip Plavčić

Ima svoje razloge

Da li će Bobi igrati u Riju? Đorđević je doneo svoju odluku!

Otkriveno je šta se desilo između selektora i srpskog centra noć uoči početka priprema za kvalifikacioni turnir
Objavljeno: 14:49h

- Marjanović neće ići u Rio, pa čak i da se Raduljica i Štimac povrede. Đorđević je čvrsto odlučio da ne vodi Marjanovića na Olimpijske igre i nema nameru da se predomisli, bez obzira na sve - rekao je izvor blizak selektoru.

foto: Profimedia

Taj izvor je ispričao i šta se dogodilo pre okupljanja reprezentacije kada je nekadašnji centar Zvezde i San Antonija preko noći odlučio da ne igra na kvalifikacionom turniru.

- Njih dvojica su skoro svakodnevno razgovarali o kvalifikacionom turniru. Đorđević je spremio plan priprema tako da Bobi ima centralnu ulogu, jer su on i Jokić planirani za igrače oko kojih će se vrteti igra i to je Marjanović znao.

foto: Fonet/aleksandar Koković

- A onda je veče pred početak priprema Marjanović pozvao Đorđevića i drhtavim glasom mu rekao da ne može da igra u beogradu, jer se plaši povrede i ne želi da ugrozi NBA karijeru. Takvom odlukom je potpuno poremetio plan priprema i selektor preko toga nikako ne može da pređe i ne želi da menja koncepciju igre sada ponovo, pre svega jer je ekipa odlično igrala na kvalifikacionom turniru - poručio je izvor iz reprezentacije Srbije.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.