Gocić i Nikić se spremaju kao za finale: Imamo tremu, još kad znamo ko će biti u bazenu... (FOTO)
Foto: Reuters

OPROŠTAJ LEGENDI

Gocić i Nikić se spremaju kao za finale: Imamo tremu, još kad znamo ko će biti u bazenu... (FOTO)

Ulaznice za utakmicu se prodaju putem Eventima i koštaju od 300 dinara. Sav prihod je namenjen u humanitarne svrhe, za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću, koji boluje od cerebralne paralize
Objavljeno:

Na utakmici će nastupiti veliki broj zvezda svetskog vaterpola, a Gocić je naveo da će predstojeći događaj biti pravi potez, što su Nikić i on, ali i kompletna reprezentacija Srbije zaslužili.

Nikić je dodao da je njegova generacija napravila neverovatnu dominaciju i da je Dan vaterpola nešto što treba redovno da se organizuje jer služi promociji Srbije i sporta, a posebno vaterpola.

- Neće nam biti lako, mislim da tako nešto svaki sportista poželi. Ovo je prilika da se kroz oproštaj nama oda priznanje i kompletnoj ekipi koja je ostvarila vrhunske rezultate. Mi smo samo bili njen deo - rekao je Nikić.

foto: Fonet

Obojica su najavili da će se za predstojeću utakmicu spremati "kao za finale" i da je "više nego jasno da će raditi emocije".

Gocić je za Srbiju nastupio 362 puta, uz 207 golova i 26 medalja. Nikić je odigrao 355 utakmica, postigao 354 golova i osvojio rekordnih 29 odličja.

Ulaznice za utakmicu se prodaju putem Eventima i koštaju od 300 dinara. Sav prihod je namenjen u humanitarne svrhe, za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću, koji boluje od cerebralne paralize.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.