KLIP KOJI PRETI DA OBORI INTERNET! Nikad niko nije izvređao Grobare kao Džigi Ninković! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

HIT NAD HITOVIMA!

KLIP KOJI PRETI DA OBORI INTERNET! Nikad niko nije izvređao Grobare kao Džigi Ninković! (VIDEO)

Da li je bio samo isprovociran, ili je u pitanju nešto drugo ostavićemo vama da procenite. Mi smo šokirani onim što smo videli i čvrsto smo uvereni da će ovaj video ući u srpsku sportsku antologiju
Objavljeno:

- Vi ste Grobari? P***e jedne, vi sami sebe ne volite! Došli ste ovde da vređate. Dobri su ti sad ovi što igraju (u Partizanu)? Dođete da pijete pivo i da vređate, stoke jedne? Kao vi ste šmekeri, platite kartu 200 dinara i vređate.

JOGA BONITO NA CRNO-BELI NAČIN! Imamo još jednog kandidata za gol sezone! (VIDEO)

- Pitaj Necu Tomića, Lolu Smiljanića, Marka Šćepovića koliko titula ima… Za četiri godine ja tri titule imam, i jednu koju su nam ukrali. Al’ neka su ukrali, znači tri. Pošto ste vi svi šmekeri i trebaju vam samo bolji, ne znam koga da dovedemo u Partizan, Ronalda? Vi velike Grobarčine… - rekao je Ninković bez ijedne dlake na jeziku.

- Svaki dan po klubovima? Zato što mu se može, jer je sa 20 godina zaradio koliko ti nećeš za tri smrdljiva života. I ima prava, i sve će da ih izj**e… I uzeo titulu, i Marakanu ponizio, i zaključ’o, j**o i sve… Debilčno raspala, ti ne možeš da budeš kao mi. Ne vidim se? Kucaš Đenova – Milan, pa ćeš da vidiš gde sam. Ne znate šta ćete sa vašim bednim životima - nastavio je da osipa paljbu iz sveg raspoloživog oružja.

Đurđeviiiiiiiić! Leonardooooooo! Drugi deo naslova nam ni ne treba, sve znate i sami! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Marko Gudurić posle trijumfa nad Uniksom

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.