Radonjić će zbog ovih pohvala na račun Partizana stati na žulj pojedinim navijačima Zvezde! (FOTO)
Foto: Fonet

Zaslužuju poštovanje...

Radonjić će zbog ovih pohvala na račun Partizana stati na žulj pojedinim navijačima Zvezde! (FOTO)

Biće ovo još jedan prelud Večiti derbi! Već je počelo da se
Objavljeno:
foto: Saša Pavlić Koky

- Mora da se zna da je Partizan napravio mnogo toga u srpskoj, evropskoj, ali i svetskoj košarci... Zaslužuju sasvim realno i objektivno poštovanje, ali naša želja je da u duelu protiv njih budemo bolji i ostvarimo to neko verovanje da imamo snage i kapaciteta da ih pobedimo - rekao je Radonjić.

SKANDALOZNA MAJICA ARSENALA: Tobdžije će zbog ovoga izgubiti sve navijače u Srbiji! (FOTO)

Trener ’crveno-belih’ dodao da je utakmice s Partizanom imaju "posebnu draž i težinu", kao i da igrači oba tima ulaze u derbi sa "specifičnom motivacijom" - Partizan je odličan na startu sezone. Bili su u situaciji da pobedom protiv Budućnosti dođu u poziciju da budu neporaženi uoči utakmice s nama. Ispustili su pobedu, ali pokazali da imaju razloga da veruju da će se boriti za visok plasman u regularnom delu lige - istakao je. - Imaju dobar tim, timski dobro igraju, koriste individualne kvaliteta Hečer, Ratkovice, Veličkovića... Imaju reprezentativca Birčevića, a tu je i Luković koji pokazao da je pravo pojačanje. Cenimo njihov kvalitet, ali znamo i naš kvalitet i znamo da moramo da odigramo timski dobro kako bismo bili bolji od njih - dodao je on.

Ponovo je digao Sever na noge: Jaka Blažič poslao veoma emotivnu poruku posle gostovanja Zvezdi! (FOTO)

Crvena zvezda posle sedam utakmica ima maksimalan učinak u Jadranskoj ligi i nalazi se na deobi prvog mesta s podgoričkom Budućnosti, dok je Partizan zabeležio šest pobeda i jedan poraz.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.