Espreso intervju nedelje: Novica Veličković o ostanku u Partizanu, prelasku Kinzija u Zvezdu i zašto ne priča sa Đorđevićem! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

otvoreno o svemu

Espreso intervju nedelje: Novica Veličković o ostanku u Partizanu, prelasku Kinzija u Zvezdu i zašto ne priča sa Đorđevićem! (VIDEO)

Košarkaš Partizana (videćemo da li će to i ostati) bio je gost redakcije Espresa, a sa njim smo napravili jedan veoma zanimljiv intervju
Objavljeno: 22:00h

Koliko imponiju neke izjave Aleksandra Džikića koje govore o Vama u superlativu?

- Pa naravno da mi imponuje. Ali, ja sam takav. Znam lako da planem, kada vidim da neko radije slabije od drugih. Tražim od saigrača da uvek daju maksimum, sada kada imam te godine, da to mogu da tražim. Tako su i mene učili, od Miloja, pa nadalje.

Da li možete da povučete paralelu u radu sa Duškom Vujoševićem i Aleksandrom Džikićem?

- Obojica su vrhunski treneri i zaista ne mogu to da poredim. Sa Duletom je zaista bio paklen rad, ali sve reči hvale imam i za način rada sa Džikićem.

foto: Filip Plavčić

Kakav je osećaj kada Vam je predsednik bivši saigrač? Da li ste na "dobar dan"?

- Nije čudan osećaj. Ma nismo na "dobar dan". Smatram da je Nikola napravio hrabar potez. Baš je čudno, do pre par godina smo igrali zajedno, a sada je on predsednik. Ponavljam, hrabar potez, koji je nastao iz velikih emocija prema Partizanu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.