Espreso intervju nedelje: Novica Veličković o ostanku u Partizanu, prelasku Kinzija u Zvezdu i zašto ne priča sa Đorđevićem! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

otvoreno o svemu

Espreso intervju nedelje: Novica Veličković o ostanku u Partizanu, prelasku Kinzija u Zvezdu i zašto ne priča sa Đorđevićem! (VIDEO)

Košarkaš Partizana (videćemo da li će to i ostati) bio je gost redakcije Espresa, a sa njim smo napravili jedan veoma zanimljiv intervju
Objavljeno: 22:00h

O PARTIZANU

Kako komentarišete Partizanov završetak sezone?

- Pa sezona je više završena na neslavan način, nego na slavan. Dali smo neki svoj maksimum, jer je bila preteška serija. Igrali smo na svaka dva dana i može se reći da je to bilo korektno, ali nije bilo dovoljno na titulu.

Spomenuli ste da je serija bila teška, jer se igralo na svaka dva dana. Kako komentarišete upravo taj, maltene "nakaradan" sistem takmičenja?

- Mislim da to ne ide nikome u interes. Sve je ubrzano zbog reprezentacija, ako sam dobro razumeo. U svakom slučaju mislim da je jako teško da neko pruži par vrhunskih utakmica sa toliko malom pauzom.

foto: Fonet

Kakav je Vaš komentar na neverovatnu sinergiju igrača i navijača Partizana?Nakon završetka finalne serije imali smo prilike da vidimo zaista neke nestvarne scene.

- Ja nisam bio tu veći deo sezone, a mogu reći da gde god sam igrao, nigde nisam osetio to. To je nešto najlepše što sam ja doživeo u karijeri. Kada igraš vani, ti si profesionalac, a ovde imaš mnogo više razloga da se dokazuješ. Na kraju je sva ta neka emocija izbila na površinu.

Koja je Vaša omiljena navijačka pesma?

- Pa u međuvremenu, dok nisam bio u Partizanu, pojavile su se neke nove pesme, tako da nijednu ne mogu da izdvojim. Najviše volim himnu pred početak, a što se tiče pesme posvećene meni, to je pesma od Lamara, koju mi je posvetio.

Kakve su šanse da i naredne godine nosite crno-beli dres?

- Svi me živi to pitaju, ali moram da se odmorim i da vidim sa agentom šta je najbolje za mene. Ja sam uvek tu, ali u suštini ne mogu ništa nikome da obećam. Biće svi na vreme obavešteni.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.