Iver ne pada daleko od klade: Očevi su nekada žarili i palili NBA ligom, a sada to rade sinovi! (VIDEO)
Foto: Reuters

Geni su čudo

Iver ne pada daleko od klade: Očevi su nekada žarili i palili NBA ligom, a sada to rade sinovi! (VIDEO)

Današnji vodeći igrači najjače lige na svetu imaju i te kako jak košarkaški pedigre, jer su njihovi "matorci" nekada isto tako bili fenomenalni
Objavljeno: 09:54h

3. Del Kari - Stef Kari i Set Kari Ne moramo trošiti mnogo reči o najboljem košarkašu današnjice i MVP-iju lige za 2014/2015, koji cepa mrežice, čak i bolje od svog oca koji je najbolji strelac u istoriji Šarlota i šuter za tri poena. Takođe, i Delov mlađi sin Set igra u NBA, ali za Sakramento Kingse.

4. Teri Dejvis - Ed Dejvis Stariji Dejvis je važio za jednog od najboljih defanzivaca i skakača u ligi, a njegov sin igra sve bolje iz sezone u sezonu, iako se više od njega očekivalo kada su ga Reptorsi izabrali kao 13. pika na draftu 2010. godine.

5. Majk Danlivi - Majk Danlivi Džunior Seniora znamo kao čoveka koji je doveo Vlada Divca u Lejkerse, ali je pre trenerske karijere, koja je bila bogata, bio i odličan igrač 70-tih i 80-tih godina. Njegov sin je sada već veteran sa 35 godina, a svojevremeno je bio 3. pik na draftu kada ga je odabrao Golden Stejt. Najbolje igre je pružao u Indijani, a poslednje godine karijere troši u Čikagu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.