Iver ne pada daleko od klade: Očevi su nekada žarili i palili NBA ligom, a sada to rade sinovi! (VIDEO)
Foto: Reuters

Geni su čudo

Iver ne pada daleko od klade: Očevi su nekada žarili i palili NBA ligom, a sada to rade sinovi! (VIDEO)

Današnji vodeći igrači najjače lige na svetu imaju i te kako jak košarkaški pedigre, jer su njihovi "matorci" nekada isto tako bili fenomenalni
Objavljeno: 09:54h

U našem narodu se često može čuti izreka "iver ne pada daleko od klade", a na primeru sadašnjih NBA zvezda možemo reći da je apsolutno tačna, ali i da dodamo onu da su "geni čudo". Razlog za ovu našu tvrdnju leži u činjenici da su sinovi nekadašnjih vedeta najjače lige na svetu, danas (neki i juče) vodeći igrači u istoj toj ligi, a većina njih je uspela čak i da nadmaši uspehe svojih očeva. 1. Džo Brajant - Kobi Brajant Legenda Lejkersa se povukla na kraju sezone posle 20 godina fenomenalne karijere tokom koje je uspeo da nadmađi svog oca Džona koji je takođe imao sjajnu NBA karijeru nastupajući za Filadelfiju, San Dijego Kliperse i Hjuston pre selidbe u Evropu.

2. Kori Krauder - Džej Krauder Džej je sada zvezda Bostona i verovatno će tek dosegnuti svoj košarkaški maksimum, a uspeo je da u dosadašnjoj karijeri uradi više od oca Korija koji je odigrao ukupno 58 mečeva u NBA za Jutu u San Antonio, ali je mnogo značajniju karijeru napravio u Evropi gde je igrao za Barselonu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.