PARTIZAN DOVEO PRVO POJAČANJE! I to iz Premijer lige! (VIDEO)
Foto: Beta

BUUUUUUUM!

PARTIZAN DOVEO PRVO POJAČANJE! I to iz Premijer lige! (VIDEO)

Ovu informaciju je za 'Mondo'' potvrdio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, a u pitanju je jednogodišnja pozajmica

Objavljeno: 20:14h

Posle produženja saradnje sa dvojicom aktuelnih prvotimaca - Bojanom Ostojićem i Miroslavom Vulićevićem, crno-beli bi već ovog vikenda trebalo da predstave i jedno novo (staro) lice u svom timu. Naime, kako je večeras preneo ''Mondo'', Partizan je postigao dogovor sa Čelsijem oko povratka mladog veziste Danila Pantića u Humsku!

Baklje i topovski udari: Počinje totalno ludilo! I to na vrelom betonu Novog Beograda! (FOTO) (VIDEO)

Ovu informaciju je za 'Mondo'' potvrdio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, a u pitanju je jednogodišnja pozajmica. Danilo Pantić će u oktobru napouniti 21 godinu, a član Čelsija postao je 2015. godine, posle nekoliko meseci provedenih van prvog tima Partizana, jer nije želeo da sa crno-belima produži ugovor.

Zbog načina na koji je otišao iz Partizana, deo navijača crno-belih nije oduševljen ovakvim epilogom, ali nema sumnje da će Pantić biti silno motivisan da posle dve neuspešne godine u Holandiji ponovo pokaže zbog čega je svojevremeno smatran za jednog od najvećih Partizanovih fudbalskih bisera.

TO NIJE BOMBA, TO JE APOKALIPSA! Kristijano Ronaldo se vraća kući! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Radonjić razgalio Delije upaljenom bakljom na proslavi titule

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.