Baklje i topovski udari: Počinje totalno ludilo! I to na vrelom betonu Novog Beograda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Vanja Branković

SPEKTAKL U KRAJU

Baklje i topovski udari: Počinje totalno ludilo! I to na vrelom betonu Novog Beograda! (FOTO) (VIDEO)

Pravila su slična kao u futsalu, lopta je četvorka, ali razlika je u tome što se igra na betonu, i što je na terenu 5+1 igrača

Objavljeno: 19:36h

U bloku 61 "jug" na Novom Beogradu, na terenu "Igor Čupić Bura", poznatom i kao "Veliki teren iza pumpe", biće održan četvrti po redu turnir u malom fudbalu "NBGD Kup" koji počinje 22. juna.

TO NIJE BOMBA, TO JE APOKALIPSA! Kristijano Ronaldo se vraća kući! (VIDEO)

Ono što ovaj turnir razlikuje od drugih je paklena, ali veoma prijateljska atmosfera, a ove godine se očekuje nezapamćen broj navijača. Bakljade, topovski udari i navijanje iz sveg glasa nisu ništa čudno kada je u pitanju ovaj simpatični turnir.

foto: Vanja Branković

Naravno, da se prijavi može svako ko ima ekipu. Prijave i dalje traju (do 18. juna okvirno), a izvlaćenje će se dogoditi 20. juna u prostorijama opštine NBGD, što ćete moći da ispratite na Facebook stranici ove manifestacije, na kojoj i možete da prijavite svoj tim.

Svaka ekipa mora da uplati 7.000 dinara organizatoru turnira na ime kotizacije, a nagrade će biti i više nego dobre.

TRANSFER ŽIVOTA! Bivši igrač Zvezde postaje drugi Srbin u istoriji Arsenala! (VIDEO)

Prvoplasirana ekipa će dobiti 100.000 ili više u dinarima, uz neke vaučere za sportsku opremu, dok će se "ovajditi" i drugoplasirani i trećeplasirani.

foto: Vanja Branković

Pravila su slična kao u futsalu, lopta je četvorka, ali razlika je u tome što se igra na betonu, i što je na terenu 5+1 igrača (pet igrača i golman).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.